Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (21)

plakát

Tady hlídáme my (2021) 

Tak já nevím co se tady děje! Konečně někdo natočí komedii, která stojí za to a vy tomu dáváte " na prdel".  To jste všichni takoví intouši nebo se snažíte bejt "in" a "cool".  Ten film má všechno, co mají dobrý komedie, já mu fandím.

plakát

Tenkrát v ráji (2016) 

Po pravdě nechápu, jak se s takovým hereckým arzenálem dá vyrobit blbý film. A to vám tedy chci napsat, že na Vávru Hradílka, jako na možného herce jsem myslel, když jsem ho viděl při komentování sportovních akcí. On to má ten talent "v paži i v hlavě". Co se tam stalo, to tedy netuším! A proč se to stalo, to už vůbec ne! Takže jednu za ten nápad obsadit Vávru Hradílka!

plakát

Komici s.r.o. The Tour (2016) 

Víte co? Nestydím se za to, že jsem fanouškem Komiků. Jenže tohle, to co jsem viděl včera na slavnostní preniéře, na kterou jsem se po velkých peripetiích dostal trochu předčilo má očekávání. Oni si totiž v tom filmu dokázali ze sebe udělat srandu na druhou. Prostě ze sebe. Udělali možná co chtěli nebo to chtěl režisér. Každopádně jsem se chechtal od začátku do konce. Některé hlášky si i pamatuji, ale nebudu vás jimi zásobovat. Podívejte se na ten film a zjistíte, že to je asi styl novodobě podávané komedie. Zpracování je svižné a dynamické, takže si ani nevšimnete drobností odchylujících se od komediálních blockboosterů. Tohle je prostě "Muž na měsíci" ale v našem Českém podání.Podpořme prosím tento film. Není ani Český, ani Americký! Je to prostě dobrá komedie s vůní opravdovosti.

plakát

Učitelka (2016) odpad!

Takže, proč jsem dal odpad. Pan Och prohlásil, že " tento film bude mít úspěch v zahraničí".A jako proč? Vždyť to je až na pár roztomilých dětských výkonů opět televizní inscenace. A ke všemu na téma, kterému nikdo nerozumí. Tuším,,že si touto větou chtěl koupit odpustek k tomu, aby ten film mohl vzít do hlavního klání KV 2016. Proč tam ale nevzal třeba něco jiného? Protože tandem Hřebejk Jarchovský? Nerozumím tomu. Ale asi kvůli své nepříslušnosti k baťůžkářům.Je to normální televizní Slovenský film.

plakát

Kdo neskáče, není Čech (2015) (seriál) 

Podíval jsem se na ten seriál s odstupem času.Zatím to bylo jediné dílko, které se povedlo ČT v oblasti docusoapu pro muže v první řadě. Chápu, že to není OP, slavný to seriál,ale to nejde.Realistická práce se mi líbila..Asi mohlo být méně těch soukromých ataků soukromí fotbalistů. Nicméně i to bylo s citem a byla pro mě radost se na to dívat. Teorie vesnického fotbalu i jeho praxe se mi v tomto zpracování líbila. Jen víc takových pořadů.Bez chyb to totiž nejde, my nejsme herci, ač si to rozhodčí občas myslí.Jo a kdo vyhrál, to mi bylo jedno.

plakát

Dvojníci (2016) odpad!

Pro fanklub O.S. nevídaná podívaná. Pro ostatní podívaná k nevydržení.

plakát

Lída Baarová (2016) odpad!

Myslím, že za 80 miliónů se dá udělat i s přihlédnutím k "dobovce" poněkud jiný film. Je to jen "macha". Pokud by s přihlédnutím ke snaze udělat dobrý klip o Baarové existovalo půl hvězdy, dám jí za reklamní kampaň kolem premiéry.

plakát

Vánoční Kameňák (2015) odpad!

No já ten film nevydržel celej. Úplně chápu kritiku, úplně chápu vlastně všechno co ten film nemá. Protože nemá vlastně nic co má film mít. Jenže tenhle byl dobře nasvícenej. Přestože se pan režisér věnoval pouze režii nezrežírovatelného, nezpronevěřil se své vlastní profesi. On je je pro mě hlavně výtvarník obrazu. Co ho vedlo k tomu, aby vzal nabídku, to je jasné.Alespoň mě.Budu se těšit tomu, že si pan režisér uvědomí, jak těžké je udělat srandu.

plakát

Přístav (2015) (seriál) odpad!

Víte co je dívné? Koukal jsem se teď na filmy, které koprodukovala Prima. Byly v listopadu každý pátek. Tohle má hodně scénáristů a všichni se asi podílejí i na těch filmech. Nebo že by je vykrádali? Pak to dělají špatně. Tenhle slepenec neuvěřitelných situací je pro mě osobně nepochopitelný. Pokud toto místo existuje, rozhodně není tam, kde ho natáčejí. Byl jsem na druhém břehu a koukal na to. Nikomu z toho seriálu nevěřím. Nevěřím, že existuje. A to v žádném přístavu na světě. Zlatej Dietl