Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (11)

plakát

Lovci stínů: Nástroje smrti (2016) (seriál) 

Zatím mám za sebou pouze tři díly, ale jsem hrozně zklamaná. Nejvíce mě irituje hlavní hrdinky, která působí jako naivní lolitka, která by se lépe uchytila ve filmech pro dospělé a to v sekce amatérských videi. Dialogy raději ani nekomentuji, to je prostě bída, stejně jako herecké výkony. Děj je zajímavý, ale dost tuctový. Naprosto nezkušená holka bez schopností přebírá velení celé skupiny, hraje si na strašně drsnou a ze zkušených lovců dělá bandu zmatených amatérů. Jsem zvědavá zda se to zlepší, protože horší už to snad být nemůže.

plakát

Blade: Trinity (2004) 

Tohle je prostě Marvel. Takže s těmi komentáři jděte do hajzlu.

plakát

Babovřesky 3 (2015) odpad!

To byl naprostý děs. Chápe tu někdo o čem tenhle film je? To je to nejzbytečnější co jsem v životě viděla. Mám chuť mlátit hlavou o stůl a přivodit si dostatečné poškození mozku k tomu, abych na poslední minuty svého života zapomněla nebo se stala dostatečně dementní na to, aby mi bylo fuk, že mi byly touto kravinou ukradeny. Prosím! Moc prosím a plazím se přitom na kolenou - už nic takového netočte. Hlavně ne další pokračování.

plakát

Blade (1998) 

Celkem se mi to líbilo. Nepříliš akční scény spíše seznámení se s prostředím. Dialogy nejsou nic extra, ale závěr mě prostě dostal. Super hudba.

plakát

Fantastická čtyřka (2015) 

Děs a hrůza. Jsem neuvěřitelně zklamaná. Už samotný začátek filmu působí naprosto absurdně. Nezajímavé charaktery postav a některé scény jsou ve filmu zcela zbytečné, nepochopitelné. Když Dooma najdou je neschopen normální chůze, doslova se jim zhroutí k nohám a o chvíli později si jde ničit svět. Reed si celý rok něco kutí ve svém úkrytu, potom co uteče vládě, a nakonec z toho vůbec nic není. Korunu tomu nasadila moje sestřenka, s níž jsem v kině byla, když při závěrečném, naprosto nudném boji usnula. Jak se vám spí v kině? Podle jejich slov báječně, takže pokud se chcete prospat tak vřele doporučuji.

plakát

Green Lantern (2011) 

Naprosto mě to nenadchlo. Tolik možností s nulovým využitím. Opravdu. Představte si, že můžete stvořit naprosto cokoli si usmyslíte a to nejlepší nač se zmůžete je obří pěst. Vyhozené prachy za průměr. Dialogy jsem nechápala, jako by každé slovo mělo v diváku vyvolat emoce, ale nakonec to působilo trapně sentimentálně a nesrozumitelně. Jedno klišé za druhým a neúspěšné pokusy o humor. Jednoznačně se to nepovedlo.

plakát

PanMáma (2013) (seriál) 

Mě tahle blbost prostě baví. Vtip to má a není tolik stupidní jak by se dalo předpokládat, ale souhlasím v tom, že tady u všech těch intelektuálů a znalců tohle prostě nemělo šanci. By mě zajímalo, zda to opravdu všichni hodnotící alespoň viděli nebo si vycucali názor z jediné ukázky. Tohle je něco, čemu se skutečně dokážu zasmát.

plakát

Tři bratři (2014) 

Říkejte si co chcete. Tahle pohádka rozhodně nepatří mezi odpad a názor, že Svěrák s touto pohádkou nějak klesl je podle mého názoru zcela zcestný. Uznávám, že pohádka o Karkulce, je poněkud zvláštně pojatá, ale zbývající dva příběhy to celkem dobře vyvažují. Texty písniček jsou chytlavé a herecké obsazení také není špatné, Jiří Lábus v roli báby z mokřin je zábavný. Takže pokud pomineme střední celkem odpudivou část, dalo by se říct, že je to hezká pohádka.

plakát

Sněženky a machři po 25 letech (2008) odpad!

O čem tento film vůbec byl? Nic zbytečnější jsem dlouho neviděla. Sraz po 25 letech. Dobrý nápad. Ale čekala bych, že se pobavím při vzpomínce na mladičké herce, který je teď přes čtyřicet let. Jenže příběh filmu opravdu nestál za nic. Vzpomínání na doslovné znění hlášek se mi zdálo příšerně ubohé, stejně jako osobnosti většiny postav. Navíc je film celkem depresivní a je až zarážející jak někdo mohl vymyslet všem postavám tak příšerné životy. Co postrádám je děj, nebo jakoukoli myšlenku, která by vysvětlovala, proč tuhle pitomost někdo natočil.

plakát

Táta na plný úvazek (2004) 

Poměrně průměrný film s předvídatelným koncem a klasickou romantickou zápletkou. Tento film skutečně ničím nepřekvapí což není nutně špatné. Vlastně se celou dobu těšíte na závěr, kdy všichni budou žít šťastně až do smrti, s vědomím, že se opravdu dočkáte.