Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (13)

plakát

Hořký měsíc (1992) 

Žádná nádhera. Perverzní židovský režisér servíruje eroťák nevybitým velkoměstským intelektuálům. Film pro lidi, co si to dělají sami nad dámským prádlem.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Zdá se, že hollywoodští Icikové seznali, že znudění a usoplení mamlasi, jejichž život je výhradně obrazovkou chytrého telefonu, už normální děj nesnesou. A že když nebude více fetu, nebudou tržby. A tak se zrodil nový fenomén: filmy jako Fury, Sicario, Revenant... Jde v podstatě o přehlídku jatek, perverze a hnusu v atraktivním obalu a s dobrými herci. To vše je zabaleno do povinné deprese, aby si různí alternativní blbi mohli pochutnat na "artu", a pak zde v komentářích cintat, jak to bylo opravdové. Kdo takové filmy potřebuje, je psychická troska, typický produkt sedmdesátiletého míru. Doporučení takovým: příště se řízni do prstu, ušetříš za kino.

plakát

Policajt umí karate (1983) odpad!

Nejblbější film dějin, pokud tedy vyloučíme tzv. alternativní kinematografii. Neexistuje prostě nic podobného, a to ani vzdáleně, co by bylo tak neuvěřitelně pitomé, a to měřeno libovolnými parametry. Kdo nemá příležitost tento japonský skvost vidět, shlédněte prosím francouzský film Francie. Jest to též hovadina k pohledání. Vynásobte zážitek minus deseti a máte výsledný dojem z Policajta, co umí karate.

plakát

Češi proti Čechům (2015) 

Film rozhodně doporučuji. Jde o ukázkový příklad kulturního bolševismu v akci. Jednou, až se budeme divit, jak jsme se tak snadno mohli stát otroky různých náplav ženoucích se k nám směrem od Středomoří, rádi si podobné výtvory připomeneme. Neboť takovéto "dokumenty", falšující realitu, k tomu metly cestu. Prostě dekonstrukce (rozuměj převýchova) ve filmové praxi. Předpokládám, že další Kratochvílovo dílko logicky a prostým vývojem dospěje k obhajobě věčných hodnot tolerantního islámu proti primitivním českým národovcům a jejich kněžourským spojencům. Na stará kolena, jako ceněný kulturtrégr České islámské republiky, bude Kratochvíl točit medailóny nejlepších prodejců Koránu na pražských nárožích.

plakát

Mládí (1992) 

Vedle Grand Canyonu jde o druhý film, který, jak by řekl lyrik, "mne vždy rozechvěje". Tak trochu bych si poplakal, kdykoliv jen o něm slyším, a zasmál se zároveň, a čert ví proč. Komu bylo v roce 1992 do třiceti, asi mne pochopí. Díky, Crowe, že točíš.

plakát

Titanic (1997) 

Jako romantické drama je to dobré a zahřeje to každé srdce. Tomu čest. Kdo zná reálie ví, že se jedná o třídně uvědomělou podívanou, v níž dobrotivá chudina zápasí se zpupnými boháči, kteří se rvou s děcky o záchranné čluny. V tomto smyslu je film neobyčejně prolhaný a zlý. Ve skutečnosti se všichni příslušníci vyšších tříd, na lodi přítomní, dobrovolně utopili právě proto, aby se přítomné ženy s dětmi do nedostatkových člunů mohly nalodit. Budiž jim tedy čest alespoň takto.

plakát

Tahle země není pro starý (2007) 

Je to slabý film. Ovšem udělaný typickými hollywoodskými židovskými filuty, kteří vědí kudy zahrát na dobové pudy. Uspokojí tedy znuděné intelektuály, lačné perverze, kterým již běžné střílečky nestačí, a domnívají se, že McCarthyho undergroundová moudra jsou řešením. Kdo má rád střelce pozná, že tohle je vata pro slečinky.

plakát

Frekvence (2000) 

Hezký, malý, zdravý film, na který se lze kdykoliv podívat znovu.

plakát

Let číslo 93 (2006) 

Bezpochyby jde o jeden z nejlepších filmů s politickou tématikou, který byl kdy natočen. I technické provedení je bezchybné, a celek doslova bere dech. Mám však jednu zásadní námitku. Proč právě v tomto případě chce být režisér morálně, o okatě, neutrální? Proč tomu tak není i jindy, kdy je v případě "establishmentu" důsledně podvratný a rozhodně nezakrytě angažovaný? Důvod: dokonalý řemeslník, ale jako celý Hollywood, salónní bolševik.

plakát

Ve stínu (2012) 

Z vyčpělého, tisíckrát přežvýkaného a stále znovu louhovaného tématu židovských utrpení nic nevysají ani tak dobří herci jako Trojan s Kochem. Výsledkem je průměrná krimi, na kterou nemá smysl vzpomínat.