Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (33)

plakát

Predátor (1987) 

Kultovní hlášky.

plakát

Žraločí tornádo 4 (2016) (TV film) 

Znova a ještě horší. Speciální anti-sahrknado-štít nefunguje, zase lítaj žraloci a to mají dokonce v sobě zapíchaný šutry. "Musíme zničit grand kaňon". Tornado strhne auto, vlak a bůhví co ještě, ale člověk pochoduje dál. Ohňádo a Nukleonádo? Áááááá. To ještě není vše: pohybově nenadaná Tara Reid? Ta, hlavně ať neběhá, to je hukot. Místo ruky pila, blade břity a světelný meč... A nadívaný žralok a shark-defibrilator. No to teda...

plakát

Predátor X (2010) 

Dle komentářů a hodnocení jsem se těšil na ne béčkový, ale tak géčkový film a byl jsem překvapen, že to taková tragédie nebyla. Dinosaurus celkem slušně naanimovaný, scénáristicky podprůměr. Hodně úsměvný je "remake" skoku ze Zachraňte Willyho :-)

plakát

47 metrů (2017) 

Ale jo, proč ne. Děj ve zkratce (bez spoilerů): Nijaký začátek, vlažné pokračování, trapné přemlouvání, pád do hlubin a nakonec dno, pak trochu docházel vzduch a všude žraloci, kteří "útočí pouze zespodu", ačkoliv je to ve filmu několikrát dementováno... a dál se to dozvíte ve filmu.

plakát

Návrat vraždících bestií (2012) 

Tak to je, jednoduše řečeno, masakr... Nebo masakrální blábol. Brát to jako retro béčko je ještě rozumná varianta, jak to zkouknout a brát to jako způsob jak po extrémně těžké opilecké noci vystřízlivět je ta varianta nejlepší varianta, jak to vůbec dokoukat. Neřešit detaily, jako "efekty", nebo chabý scénář. Ale to finále má grády, za to alespoň ta jedna hvězda.

plakát

Braindead - Živí mrtví (1992) 

No tak to je moc. Ujetost, masakr, krev, zvrácenost, zábava a já nevím jaký ten film je dál. Zhnusení, údiv, smích - to jsou zas má pocity... "Mimino" mě teda rozsekalo a celkový dojem? Odprostit se od zažitých "zvyklostí" a bavit se u tohoto filmu.

plakát

Žraločí tornádo 3 (2015) (TV film) 

TAk do třetice všeho dobrého? Dobrého? Tam není nic dobrého, vizuální triky se trochu zlepšily, příběh tragický, alespoň, že tvůrci člověka nenutí čekat 45 minut, než se něco začne dít a během 5 minut už jede hlavní "příběh" a "akce" střídá "akci". Navíc si ani nevybavuji nějako vtipnou pasáž... Ale za porod dávám aspoň jednu hvězdu.

plakát

Sharknado 2 (2014) (TV film) 

Jestliže první díl šel zkouknout s pár lahváčema v sobě, dvojka je jiná. První půlka lepší, druhá půlka horší, no spíš tragická. Hrdinský závěr typu "nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky" jsem fakt nedával. Už jsem myslel, že to nedokoukám a pustím si Stefanii (http://www.csfd.cz/film/136976-stefanie/komentare/), nebo snad Nezkrotnou Lucíi (http://www.csfd.cz/film/196826-nezkrotna-lucia/komentare/). Tohle už jde vydržet jen s pořádnou dávnou mozkových oblbováků... PS: jdu si pustit trojku