Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (19)

plakát

Šógun (2024) (seriál) 

Pro člověka co má nějaké základní historické povědomí o Japonsku je to pastva pro oči a uši .Nádherná hudba ,stará Japonština,dali si záležet na těch tradicích ,chůzi a dalších detailech ,kostýmy naprosto úžasný a sám hlavní herec

plakát

Odcizení (2024) odpad!

popisek absolutně nesedí,je to utahaný a nudný film

plakát

Game Story (2024) (seriál) 

Bylo to celkem fajn,ale pokud chcete o retro hrách vědět něco hodně do hloubky sledujete youtube kanál Kagoshima Retro Gamer

plakát

Kosmonaut z Čech (2024) odpad!

Snad nejhorší film kde Sander hrál.Nudné,zdlouhavé a nezajímavé .

plakát

V plamenech (2020) (seriál) 

Sice je tam ta idiotska korektnost, že je tam musí být tranďák, lesba, gay atd. Ale i tak je ti super seriál, vtipné scénky z tísňové linky, napětí a nějaký příběh hlavních i vedlejších postav. Charismatický kapitán a jeho sexy bejvalka Cuddyová.

plakát

Žalovat a chránit (2023) (TV film) odpad!

Banda negramotů a pokrytců co si hraje na zachránce planety, přitom si jezdí na Bali Airbusem kde popíjení sójové latté s čínským telefonem v ruce.

plakát

Ztracená rodina (2023) (pořad) 

Záměr je chválihodný, pomáhá lidem najít osobu blízkou Nicméně kdyby pan Vaňura tak strašně nepřehrával a choval se přirozeně bylo by to ještě lepší. Otázky typu :pustíte nás dal? Když je kameraman už dávno vevnitř odkud natáčí si mohli taky odpustit. Je to strašně vidět že je to nahrané toto. Příště to udělejte syrovější, normální a přirozené a nehrajte si na ordinaci v růžové zahradě.

plakát

Svět motorů (2023) (pořad) 

Martin Vaculík jde pekně do hloubky,jen je prostě utrpení poslouchat jeho trapné hlášky viz epizoda Zahrádka .kde si delá radoby srandu z vesničanů atd.On je trochu mimo v tom humoru ale o autech ví vše,je to vědec

plakát

U Kulatého stolu (2019) (pořad) 

Výborný podcast, ale pokud mám hodnotit od poloviny roku 2022,jsou tam placené spolupráce, pak přišla změna loga v tohle jejich nesmyslné a nakonec přichází zkracování veřejných videí. Chtějí nalákat lidi na patreon a dostat z toho co nejvíc. Chápu peníze až na prvním místě hrají Prim víc a víc.

plakát

Stíny Kraje (2023) (amatérský film) 

Teda já smekám,povedlo se Vám dokonale vykreslit atmosféru. To že tady píšou lidi že hudba hraje víc a mluvené slovo je zase potichu je sice fakt,na druhou stranu tohle se děje ve filmech s milionovými rozpočty docela často. Takže tady bych to rozhodně nebral jako něco hrozného. Příjemné postavy a skvělá hudba dokresluje toto velice zajímavé dílo.