Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (19)

plakát

Rodinný film (2015) odpad!

je doopravdy umenim natocit cilevedome nudny, nesmyslny a zbytecny film takoveho formatu - reziser mel vizi vytvorit pokud mozno co nejhloupejsi, nemastny paskvil a doopravdy se mu to povedlo.. nesmirne spatne - ODPAD

plakát

Já, Frankenstein (2014) 

No to je epos, uzasna vyprava, nadlidskej strih a bozsky scenar. Na me az moc dobre, dneska za jedna.

plakát

Dítě číslo 44 (2015) 

Takhle zmrveny, zamotany a debilni film malokdy uvidite. Navic meli filmari takovy potencial! Skvele herce, velky rozpocet a co z toho? Druha pulka byla tak udesna a nudna, ze jsem prosil za konec. Davam jednu hvezdu za tech prvnich dobre nacatych 44 minut.

plakát

Černá smrt (2010) 

Tento film jsem nepochopil, doufal jsem v nejakou pointu, ale misto toho jsem se dival na mnicha s vyrazem jako pri analni znasilnovacce. Matriarchat a pohanstvi proti patriarchatu a ciste vire? Nelogicky, zamotany, spatnej strih a hlavne NUDA.

plakát

Kundun (1997) 

Vizualni epos doprovazeny skvelou hudbou, krasne kostymy a snove zabery. Cely film mel tempo snu, nezneho, vazneho a hlubokeho. Vzdavam velky hold vsem hercum nehercum za skvele vykony. Nemohu nic vytknout. Kez se dalajlama vrati do sve rodne zeme! Free Tibet!

plakát

Samotáři (2000) 

Nesourody scenky s obcas povedenyma forama, ale jinak roztristeny, nudny.

plakát

Drsný časy (2005) 

Naprosto vynikajici prace kamery, nepredvidatelny Bale a slusne kruta jizda, rozhodne prekvapilo a zaslouzi si plnych pet!

plakát

Přizdis*áči (2011) 

Ze by neco jako Klub sracu? Vsechno je spatne a je to tak zalostne stupidni, az je z toho veledilo.

plakát

Magnolia (1999) 

Tri tahly hodiny sebemrskacstvi, povinna literatura pro vsechny zakomplexovany. Budeme se litovat a trpet nad svoji zalostnou minulosti a brecet, hodne brecet. Zivot je proste strasne krutej. Film vlastne dobre vystihl beznou realitu vetsiny lidi. Syndromy, komplexy a utrpeni. Dve hvezdy za herecky vykony (doopravdy prekvapil pan Mission Impossible) a jedna hvezda za poucnost.