Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Fantasy

Recenze (76)

plakát

Harry a Meghan (2022) (seriál) odpad!

Naprosto příšerné. Absolutně nechápu, jak někdo může tomuto dát 5 hvězdiček a ještě tvrdit, že na rozdíl od bulváru jsou toto ověřené informace. Mě to spíš připadá jako já nic, já muzikant a všichni ostatní jsou na mě zlí a nespravedliví. Copak o rodině se takto vyjadřuje na veřejnosti a ještě, když si za to nechám řádně zaplatit. To nevadí, že nadávají na bulvár, ale když se dolárky sypou tak se o nějakou tu pikantnost podělíme. Nezáleží na tom, jestli jsem nebo nejsem fanoušek monarchie, ale toto se podle mě nedělá. Vrchol všeho hyenismu je zesměšňování zesnulé královny, která se už ani nemá možnost bránit. Ale karma je zdarma.

plakát

Špunti na vodě (2017) odpad!

Hodnocení po asi 20 minutách tohoto "skvostů". Něco tak stupidního jsem už dlouho neviděla a jen jsem se utvrdila v tom, proč se českým filmům snažím vyhýbat. Vykrádačka nějaké komedie na nás vykoukne snad z každé scény, ale to bych i přešla, dělo se to, děje a dít bude, nicméně trapný nevtipný děj a dementní dialogy maximálně tak pro diváka s IQ pod 10 bodů už nikoli. Bohužel čas, který jsem strávila při sledování tohoto braku už nikoli.

plakát

Poslední dopis od milence (2021) 

Opravdu nechápu, co by si někteří zdejší komentující ještě představovali. Přece není možné neustále sledovat jen psychologická dramata, po kterých nebudu moci usnout. Toto byl tak krásně zpracovaný romantický příběh, jaký jsem už dlouho neviděla. Herci byli sympatičtí a uvěřitelní. Nejvíc mě zaujal Callum Turner, jehož výkon se mi opravdu velmi líbil a s Shailene Woodley mezi sebou měli tak uvěřitelnou a obrovskou chemii, že bych se nedivila, kdyby z TV vystřelily blesky.

plakát

Slunečná - Tajemství (2021) (epizoda) 

Tak tento díl se opravdu nepovedl. Nikdo se nepozastaví nad zdrogovanou nevěstou a klidně ji oddají, to jako vážně? Zápletka s arabskou princeznou a českým doktorem taky totálně přitažená za vlasy a ta velká láska z ničeho nic nevěrohodná. Chápu, že potřebovali Polívku nějak vypsat z děje, aby mohl točit další řadu Poldy, ale šlo to mnohem lépe. Jedna hvězda za Konvici se Zdeňkem. Seriál mám ráda, ale příště lépe.

plakát

Ultraviolet (2006) odpad!

Naprostá nuda, tak sympatické postavy, aby jeden pohledal a děj nula.

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Prostě klasika. Nic víc k tomu není třeba dodávat.

plakát

Kráska a zvíře (2017) 

Opravdu nechápu zdejší negativní komentáře k dabingu. Mně naopak přijde, že se povedl. A to i po hudební stránce. Písničky se mi líbíly a bez nich by to nebylo ono, a že se striktně tvůrci drželi animované předlohy považuji jedině za plus, kdyby to změnili, byla bych naštvaná. Herci odvedli dobrou práci, Emma Watson je v roli Belle přesná, Dan Stevens má charismatu na rozdávání a Luke Evans krásně odporný. Potěší i hvězdné obsazení vedlejších rolí, hlavně Emmy Thompson, Stanleyho Tucciho a Ewana McGregora. Jediné, co mě mrzí, je že jsme se na film nedostala do kina a viděla ho až v televizi, určitě se ale k němu budu vracet, protože se moc líbil i mojí malé dcerce.

plakát

Hlas pro římského krále (2016) (TV film) 

Původně jsem chtěla dát hvězdičky čtyři, ale když vidím, jak je to tu zase podhodnocené, nemůžu jinak. Někteří by si měli uvědomit, že holt nejsme v Hollywoodu. Samozřejmě že vždy je co zlepšovat, ale film měl vše, co dobrý film mít má - skvělé herecké výkony (hlavně Kryštof Hádek a Stanislav Majer), působivé lokace, propracované kostýmy a pěknou hudbu. Nejlepší film z české produkce za hodně dlouhou dobu.

plakát

Ženich na útěku (1999) 

Není mi jasné zdejší nízké hodnocení filmu. Tato komedie je dle mého názoru o třídu povedenější, než profláklá Nevěsta na útěku, která mi mimochodem připadla mimořádně trapná. Herci podávají uspokojivé výkony a celkově se u filmu dá hezky zasmát.