Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (405)

plakát

Sabrinina děsivá dobrodružství - Kapitola dvacátá první: Srdce toužící po pekle (2020) (epizoda) 

Takže budeme dále ignorovat fakt, že Lucifer sám řekl Lilith, Sabrině ad. jméno zbraně, která ho dokáže zabít? Proč se tím nikdo nezabývá? Taky nechápu, proč Sabrina brala Nicka z pekla, stejně ho zavřela ve sklepě a nemůže s ním nic dělat. Teď když bude peklo pravidelně navštěvovat, mohla ho tam klidně nechat. Jinak se mi ztvárnění pekla líbilo.

plakát

Sabrinina děsivá dobrodružství - Série 2 (2019) (série) 

Druhá série skvěle doplnila první. A přesně tady bych utla snahy o další sérii a nechala finále tak, jak bylo v posledním díle. Zbytek by si diváci mohli domyslet.

plakát

The Morning Show - Horečka (2021) (epizoda) 

Slabé finále, působilo neukončeně. Jestli bude další série, dívat se zřejmě nebudu, ani kvůli Corymu.

plakát

TBH - TBH Žiješ jenom jednou (2022) (epizoda) 

Tak nízkýmu hodnocení nerozumím, aspoň šedesát procent to zaslouží. Ano, je to děsně cringe a ano, takhle cringe jsem byla i já na střední. Několik výhrad k seriálu: 1. To je florbal nějaký elitní sport na střední? Zajímalo by mě kde a odkdy. Bylo vyloženě směšný, jak florbalisti s sebou v úvodní scéně měli všichni hokejky, abychom je bezpečně poznali. 2. Holky v seriálu jsou málo namalované. Velká část náctiletých se maluje, některé slečny mají takové linky, že by se za ně nestyděla ani Jules z Euphorie. 3. Oblečení bitches. Nechápu, proč všechny postavy vypadají, jako by vykradly sekáč a vintage store. Ano, hodně děcek se obléká do volné mikči ala hoody a volných džínů, ale bitches ne a pokud ano, vypadají sexy a sakra dobře ne jako kdyby je ráno do školy oblékla babička. V tom případě by byla potupa od kamarádek téměř jistá. 4. Reakce lidí na stream.  Asi nechám stranou, jak moc je legální a ok natáčet lidi, kteří o to vyloženě nestojí. Ale že by ji jen zdvořile poslali do píči? Čekala bych daleko víc nadávek a možná i menší fyzický útok na mobil. 5. V Brně neříkáme píča, ale piča. Krátce. Děkuji.

plakát

The Morning Show - La Amara Vita (2021) (epizoda) 

Alex se celou dobu chová jako sebestředná Karen, které skutečně záleží jen na sobě a na nikom jiném. "Výlet" do Itálie to jen potvrzuje. Epizoda je pro mě někde mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami, ve výsledku se přikláním ke třem, protože jsem se poměrně nudila.