Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Rodinný

Recenze (22)

plakát

Avatar (2009) 

Avatar- film roku nebo snad staletí?Film co posune hranice kinematografie zase dál?Možná, ale ne pro mě. Realizace planety Pandory by si zasloužila pět hvězdiček, stejně jako všechny efekty.Bohužel jsem z těch, která ten prostinký příběh řeší.Protože za nějaký čas, doma ,až se uvelebíte do sedačky a pustíte si Avatara na DVD, po 3D efektech ani vidu , zbydou jen krásné barvy a nádherná příroda se stopáží 162 minut. A takhle si tu revoluci v kinematografii nepředstavuji.

plakát

Rain Man (1988) 

Pět hvězd je na výkon Dustina Hoffmana dost málo..jedinečné,úchvatné,krásné.

plakát

Gilmorova děvčata (2000) (seriál) 

Jeden z nejlepších seriálů. Kdo nezná Gilmorovky, jako by nežil:-)

plakát

Kolja (1996) 

Dojemné,laskavé nádherné

plakát

Zelená míle (1999) 

Výborné! Frank Darabont natočil nádherný příběh,o vztazích mezi lidmi různého postavení,o pravdě,spravedlnosti ale i nepřejícímu osudu.Tom Hanks předvádí po Forrestu Gumpovi jeden ze svých životních výkonů,vynikající byl také Michael Clarke Duncan.Nesmíme zapomenout ani na Jingles!Kdo tento film neviděl,tak přichází o jeden z nejlepších filmů ´všech dob.

plakát

Hrdý Budžes (2003) (divadelní záznam) 

Jednoduše fantastické.Skvělá Bára Hrzánová,která Vás rozesměje tak,že Vám budou téct slzy.Doporučuji zajít na HRDÉHO BUDŽESE do divadla,jelikož ta atmosféra je ještě lepší,než doma u televize.

plakát

Účastníci zájezdu (2006) 

Příjemná oddechovka na sobotní večer.Jak už tu bylo řečeno,ten kdo četl knihu ví,že je to opravdu jen nahlédnutí do duší a příběhů skupinky lidí,absolvujícíh jeden zájezd.Ale film mě nezklamal,díky vynikajícímu hereckému obsazení. P.S.Tak kolik jich chybí Karle?

plakát

Božská Julie (2004) 

Příběh ženy ve středním věku,která se zaplete se "zajíčkem"-to už tu několikrát bylo.Aby to bylo nudné,nesměla by v tomto filmu hrát Annette Bening,která filmu dodává "šťávu" ,herecký koncert.Už jen za ten závěr si film zaslouží alespoň pět hvězd!

plakát

Město andělů (1998) 

Nicolas Cage a Meg Ryan dohromady v romantickém filmu=skvělá kombinace.Krásné,smutné(oko žádného diváka nemohlo zůstat suché!)Krásné zpracování,krásná hudba..Navíc promiňte mi tu zaujatost-ale je to zkrátka film,kde má Nicolas Cage ty nejkrásnější kontaktní čočky na světě!:-)

plakát

Billy Elliot (2000) 

Tento film mě opravdu dostal.Příběch chlapce,který se zamiluje do baletu a hudby,příběh rodiny,kde každý hledá tu svou cestu a příběh přátelství..film tak dojemný,přesto vůbec ne přesládlý.A navíc herecké výkony-skvělý Jamie bell,ten mě vyrazil dech.Prosím,jen více takových filmů...