Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Recenze (24)

plakát

Známí neznámí (2021) 

Kdybych neviděla originál, pravděpodobně bych hodnotila lépe, sešli se tu herci, které mám ráda a nápad by to byl zajímavý. Ale já ten originál před pár lety viděla a česká verze je pouze jedna ku jedné obšlehnutá, včetně všech dialogů, scén a jak už tu někdo psal,  dokonce i vzorem či barevností kostýmů. V české verzi bych čekala větší nebo alespoň minimální zasazení do českého prostředí, ne jen záběry na Pražský hrad... Kdo neviděl originál a jeho další kopie (ta německá se alespoň snažila být něčím trochu jiná) mohl by být spokojený.

plakát

Backstage (2018) 

Raději jsem moc neočekávala a dostala jsem mladšího, nedonošeného a kulhajícího bratříčka amerických "Let´s Dance"... Snaha byla no. Předabování slovenských herců velmi nešťastné a nepochopitelné, asi aby se hlavičky dnešních mladých nemusely moc namáhat. Plusové body za náhled do zákulisních intrik podobných soutěží a za nádherné záběry Tater.

plakát

xXx: Návrat Xandera Cage (2017) odpad!

Jednička byla koukatelná, z dvojky si prakticky nic nepamatuji, což také o lecčems vypovídá, ale trojka je... přehnaná. Nesmyslné dialogy, nesmyslný scénář, postavy, které tam prostě jen jsou, ale prakticky k ničemu nepřispívají a rádoby efektní akční scény, které spíše rozesmávaly. Vina mám celkem ráda, ale i na něm zde bylo vidět že už není nejmladší a příběhová póza nadsamce, kterému všechny ženy klečí u nohou, mu spíše škodila. O jeho dokonalosti a neomylnosti v ostatních ohledech ani nemluvě. A proč se v každé druhé scéně musel svlékat? Kdybych to měla shrnout, tak celý tento film je naprostá ztráta času.

plakát

Jak se zbavit nevěsty (2016) 

Jsou to jednoduché počty. Mínus jedna hvězda za příšernou Kerestešovou - všude a ve všem vypadá jak ušlápnutá chudinka, které celý svět ubližuje. Mínus druhá hvězda za tu nudu, kdy ani to co mělo fungovat jako vtipné, prostě nefungovalo. A mínus třetí za tu scénu s dorty v závěru, která byla vrcholem trapnosti. Nevím zda má cenu zmiňovat dětského herce ztvárňujícího Tobiáše, působilo to na mě, že jen deklamuje naučené věty a nebyla tam ani špetka herectví. Ale tam je spousta času na zlepšení, je to jen dítě... Dvě hvězdičky nechávám za super nepříjemnou a závistivou švagrovou, mé oblíbené Lenku Vlasákovou a Jenovéfu Bokovou a za dobře zahraného láskou posedlého operního pěvce.

plakát

Buchty a klobásy (2016) 

Obávám se, že to na mě zanechalo nesmazatelné stopy a můj život, už nikdy nebude jako před tím :D Duo Franco a Rogen mě asi mělo varovat, ale nechala jsem se uchlácholit animací - vždyť je to animované, tak to bude neškodné. Nebylo :) Po celou dobu jsem nevěděla co si vlastně o filmu mám myslet a a po dokoukání mi běželo hlavou jen "WTF?!". Nicméně i tak doporučuju film vidět, druhý takový už ve svém životě nejspíš neuvidíte :D

plakát

Doktor Strange (2016) 

Benedict Cumberbatch mi do okna zrovna nepadl, takže na tento film jsem šla jako milovník fantasy a abych viděla všechny filmy z Avengers Universum (do kterého mi mimochodem Doctor Strange příliš nezapadá). Mohla jsem pak být jen příjemně překvapena. Ačkoli jsem si na hlavní postavu musela chvíli zvykat a štvala mě jeho předokonalá dokonalost (všechno vím, všechno znám a co neznám, se z knih naučím do dvou dnů) nenudila jsem se ani minutu, ze zpracování "kouzel" jsem byla unešená a Tilda byla skvělá jako vždy. Nečekejte od filmu něco extra přemýšlivého, prostě se nechte unést a bavte se, víc to do vás ani nechce.

plakát

Celebrity s.r.o. (2015) 

Děj neuvěřitelný, některé postavy pitomé, ale bylo to milé, oddychové a koukatelné.

plakát

Popelka (2015) 

Krásné kostýmy, interiéry i exteriéry, fantastická Cate Blanchett, ale Popelka byla na můj vkus moc "jednoduchá" a princ mi byl nesympatický. Dokoukala jsem, celkem jsem se bavila, ale jednou stačilo.

plakát

Stan Helsing (2009) 

Ale né, já se nepoučím a stejně si ti parodie vždycky pustím. Existují zábavné parodie a pak jsou ty ostatní... hodnocení vám napoví která je tato ;)

plakát

Co jsme komu udělali? (2014) 

Teď nevím, proč se francouzským filmům převážně vyhýbám, protože tohle byla opravdu nádhera a ani chvíli jsem nelitovala. Vtipné, oddechové, rozhodně si ráda pustím film znovu, několikrát :)