Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (705)

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

SPOJLERY!!! Když sem se dozvěděl že se dočkám pokračování původního Top Gunu který sem viděl asi 7632x tak sem byl nadšený. Vzpomněl sem si na ty naivní dětské sny že jednou budu bojový pilot. No každopádně k filmu. Už od prvních sekund kdy se rozezněla hudba Harolda Faltermeyera sem věděl, doufal, že to bude aspoň stejně dobrý. Když se ukázalo skoro stejné intro jako v jedničce, měl sem slzy na krajíčku jako když tenkrát umřel Goose (tam sem fakt brečel). Nakonec to zase tak dobrý nebylo. Nelíbila se mi hlavní myšlenka, mise která je skoro nesplnitelná ale jediný Tom s nejlepšími piloty to dokáže. Ty piloti mi přišli oproti těm v jedničce jako úplný nesympatický dementi. ALE letecké scény, letecké scény!!! To byla nádhera. Průlety kaňonem v malé výšce, nesmyslně tupé rakety, štěstí, krádež stíhačky... Na jednu stranu sem si říkal že víc to posrat nemohli ale tak nějak nemůžu jít s hodnocením dolů. Mělo to skoro vše, Super soundtrack, charismatický Cruise, reálné stíhačky, nereálný příběh, Iceman... Chyběl mi tam Viper a Jester :-/ Chtěl sem dát **** ale pošlu tam *****. Sem rád že to vzniklo. Ale trojku už netočte.

plakát

Mr. Robot (2015) (seriál) 

První série hezky navnadila ale to co se dělo potom byla slušná jízda. Respektive totální slátanina. Dokoukal sem to a vlastně ani nevím proč sem na to koukal. Ani nevím jestli mi tam Malek přišel suprovej nebo úplně dementní, fakt nevim. Každopádně úplný shit to nebyl když mě to nutilo to dokoukat. Kdyby se mě dnes někdo zeptal co si z toho panatuju, tak se asi budu tvářit jako Rami Malek a půjdu za psychiatrem. Menší + bych mohl dát Slatera který mě překvapil. Vždycky sem ho měl za neherce ale tady vůbec nebyl špatný. SOUDTRACK byl ale VYNIKAJÍCÍ a třeba hudba Mac Quayle - 2.8.2-Ph4Se.vox je fantastická.

plakát

Bez jištění na El Capitan (2018) 

Špičkově natočený dokument o člověku kterému je jedno jestli se zabije, pro něj existuje jenom lezení a víc ho nezajímá. Jeho přítelkyně mi přišla dost naivní, a osobně mi lezla na nervy. Připadá mi, že se chce svést na jeho úspěchu. No nicméně, Alex má charisma, je to vynikajícně natočeno a pro člověka jako já, co nemá rád výšky, je to výborný dobrodružství. Chvílemi sem se musel dívat pod sebe jestli fakt sedím na gauči a ne někde na skále. Dokonce sem i myslel že se místama pobliju ale nakonec jsme to s Alexem vylezli. Já s lahváčem v ruce a Alex s magnesiem na rukách a v pytli. *****

plakát

Nelidské zdroje (2020) (seriál) 

Tohle bylo ale ***** VELKÝ překvapení! Cantona hraje fantasticky jako kdysi dávno za Manchester. K tomu výborný příběh a celkově si to hezky sedlo. Nejde dát méně než *****

plakát

Mandalorian (2019) (seriál) 

Nejlepší seriál ze světa SW. Absolutní pecka která pravděpodobně nebude překonána. První 2. série naprosto parádní a už se nemůžu dočkat dalších dílů. This is the way.

plakát

Predátor: Kořist (2022) 

Prey je určitě po jedničce a dvojce, nejlepší predátor. Filmu bych vyčetl akorát dvě věci. SPOJLERY 1. Nechápu proč Indiáni mluví anglicky. Wtf? 2. Na to jakou má Predátor výzbroj, ho nakonec sundá indiánka která vlastně neumí ulovit ani Jelena. Zajímavé. Jinak je to pěkně natočené a i "design" Predatora se docela povedl.

plakát

Magická hlubina (1988) 

Velice zajímavý film. Jednoznačně to nejlepší o potápění co kdy bylo natočeno, ÚŽASNÁ ATMOSFÉRA, SUPER HUDBA, VYNIKAJÍCÍ HERECKÉ VÝKONY! P.S.: Shlédnuta LEPŠÍ Francouzká verze.

plakát

Křídla Vánoc (2013) 

Od filmu jsem nečekal nic a neuvěřitelně mě překvapil. VYNIKAJÍCÍ KRAJČO!