Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (158)

plakát

Jumanji: Vítejte v džungli! (2017) 

Takových filmů by mělo být víc. Fantastika, humor, kouzla a skvělý český dabing. Já a celá naše rodina takové folmy milujeme. Určitě všem doporučuji :o)

plakát

Muži v naději (2011) 

Skvělý film. Vsichni jsme se u něj dobře bavili, jen nás v dobře rozjeté komedii zarazil náhlý zvrat úmrtím. Zápletka suprová, která se zamotala čím dál víc ale nakonec se vše rozmotalo se zajímavým koncem. Určitě doporučuji :-)

plakát

Queen: We Are the Champions (1977) (hudební videoklip) 

Hudební klasika, která nemůže chybět u zisku poháru nebo při důležitém vítězství v jakémkoliv sportu.

plakát

Percy Jackson: Zloděj blesku (2010) 

Kdyby v tomto stylu udělali nový Souboj Titánů, určitě by sklidil větší uznání. Tento film je pěkně natočený, pochopí jej děti i mladšího věku. Dobré efekty i herecké obsazení. Velice jsem se u něj bavil a mohu všem doporučit.

plakát

Avatar (2009) 

skvělé efekty, skvělá grafika, skvělé animace. Už ted se těším jestli bude někdy natočené druhé pokračování. Sice jsem to neviděl v 3D, tak tomu mohu dát jen 100%. :o))

plakát

Indiana Jones a Království křišťálové lebky (2008) 

Skvělý film i po tolika letech od natočení prvních tří dílů. Jen se mi zdálo trošku přehnané jak přežít jaderný výbuch v ledničce bez následků dokonce s pořádným doletem...toto bylo trošku přehnané :o))

plakát

Wasabi (2001) 

Všichni kteří mají rádi filmy s Jeanem Renem, tak ať si nenechají tuto komedii ujít. Jean reno v moc komediích nehrává, o to více je tato komedie prošpikovaná humorem a také skvělým dabingem. Jeho činy které celý film provází Renova kamenná tvář vás dožene k smíchu i kdyby jste nechtěli. Vřele doporučuji tuto skvělou komedii.

plakát

Zachraňte vojína Ryana (1998) 

Všichni, kdo mají rádi válečné filmy nebo filmy s Tomem Hanksem, tak si určitě přijdou na své. Skvělé, i když někdy přehnané efekty (i když ve válce to asi vypadalo stejně). Závěrem: pokud vám toto nevadí tak všem doporučuji.

plakát

Shrek Třetí (2007) 

Když jsem si přečetl předchozí názory na tento film, tak každému se pokračování prvního dílu určitě líbit nemusí. vím jen to, že když jej nedávno dávali v televizi, tak naše děti se u něj smáli až se za břicha popadali. Myslím, že všechny díly jsou kvalitativně totožné. Každý má něco do sebe. Kdo chce ať se na něj koukne víckrát a komu se nelíbí, tak ten se na něj podruhé nepodívá. Mě osobně se líbí většina nově natočených kreslených nebo počítačově animovaných filmů.