Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (153)

plakát

Aj múdry schybí (1998) (pořad) odpad!

a) nesympatická, ale ultranesympatická dvojice moderátorů; b) nejdebilnější znělka pořadu v dějinách televize... to snad ne. c) dělat si srandu z lidí, kteří jsou někdy evidentně mentálně postižení, bez domova, atd., je pod mou úroveň.

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Možná o trošku lepší než šifra ale stále.. já ty knížky prostě miluju, a filmová zpracování mají jen zlomek jejich napětí, tempa a atraktivnosti.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Ten chlap mě občas dost štve, vadí mi že voluje a mluví sprostě, ale - ve většině věcí má pravdu, a občas z něj padají geniálně vtipné komentáře.

plakát

Avalonská střední (2010) (TV film) 

Na takovéhle filmy obvykle (díkybohu) nekoukám.. vybrala ho má spolubydlící. Proč jsem na něj zůstala koukat? protože mě (zejména v druhé půli) zajímalo, jestli to bude gradovat do stále stupidnějšího a stupidnějšího závěru a jestli je to opravdu tak předvídatelné, jak se zdá. ANO a ANO.

plakát

Avengers (2012) 

Kapitán Amerika by mi tam vůbec nechyběl, Chrise Evanse vidím pořád jako blbečka z Bulshitu s nastříkanýma šlehačkovýma kozama a připadá mi, že se v obou filmech tváří stejně. Jeho samostatný příběh mě jako u jediného z hrdinů neláká. Celé to táhne hláškující Iron Man Tony Stark s charismem které doslova teče z filmového plátna, svalouš Thor a Bruce Banner/Hulk. Raději než na Scarlett jsem se dívala na Cobie Smulders v přiléhavém oblečku. Více zde . P.S.: viděno znovu s titulkama - doporučuju ;-)

plakát

Babicovy dobroty (2008) (pořad) odpad!

Ten chlap je prase, a vařit neumí.. "pravý italský lasagne se zelím" a smaží zeleninu do salátu. FUJ!

plakát

Báječný svět shopaholiků (2009) 

Isla Fisher je sice velmi pěkné a roztomilé děvče, nicméně to na udržení mé pozornosti a vydržení jejího skotačení v kolikrát až přemrštěně barevných oblečkách skládajících se že šílených kombinací nestačí (americká móda = čím víc tím líp, čím dražší tím lepší, čím víc barevností, nesourodých kousků a dalších.. podivností, tím samozřejmě LÍP!). Jak si už všimli mnozí - vykradené scény z Ďábel nosí Pradu, co se mi naopak celkem líbilo bylo použití figurín z výloh obchodů, jinak - předvídatelné, chvílemi zábavné, chvílemi trapné, hloupé, herce aby tam chvíle člověk hledal s lupou a stejně by nenašel, přesto jsem dokoukala až dokonce a občas se i celkem bavila (čert vem zrovna čím). Rozhodně znám debilnější a trapnější podobně laděné "romantické komedie" (a většinou už jenom ten titulek "romatická komedie" zavání pěknym průserem).

plakát

Bestiář (2007) 

Uznávám, že nad některými dialogy zůstane rozum stát a že někteří ač jinak dobří herci jsou zde poněkud.. neherečtí, a celkově mě to asi i zklamalo. Ale ne každá ženská, co se zrovna nasere na chlapa je hned feministka. A ne každej film, kde hraje ženská hlavní roli, je feministickej. Takhle bych mohla říct o spoooustě filmech, že to jsou sračky se šovinistickým podtextem. Ale proč?

plakát

Beze strachu (1993) 

Zajímavé a zajímavě zpracované téma.. a ten závěr - nádherné, dechberoucí, úžasné a skvělé!