Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (153)

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Tak jak jsem byla nadšená, tak jsem teď akorát nasraná. Včera jsem viděla poslední dvě epizody, a pokud to nebyl nějaký aprílový vtípek, tak .. co to jako JE?! To přeci nemyslí vážně :-( Naposledy mi takhle radost poslední epizodou zkazili Ztraceni. Celá poslední série mi přišla spíš taková rozpačitá a nevěděla jsem, co si o tom myslet, ale ty poslední dva díly, to je teda opravdu mimo, a budu snižovat hodnocení z pěti na... to ještě nevim kolik. Jak já ten seriál milovala! Ale sorry, ten konec, to je jak kdyby to vymyslel někdo sjetej kdo neměl s předchozíma sériema nic společnýho! Je to kýč, klišé a prostě se to nemělo stát. Tak.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Lepší než dvojka a (vyhýbám se kamenům) asi i jednička. Ironmanská série mi zatím přijde jednou z nejvyváženějších, kterou jsem měla tu čest vidět, a to je obrovská pochvala. Jako tečka na závěr skvělé, zapamatovatelné, a P.S.: Roberte, žeru tě.

plakát

Iron Man 2 (2010) 

Asi zase vyčnívám, ale mě to bavilo skoro stejně jako jednička.

plakát

Pompeje (2014) 

Tři dny se rozhoduji, kolik hvězdiček já tomu vlastně dám - 2 nebo 3? Vezměme si to popořadě. Je jistě těžké, snažit se o příběh u filmu, u kterého předem víte, jak v jistém směru dopadne, že (jestli nevíte, jak skončily Pompeje, a že Vesuv bude bublat a soptit, tak sorry, ale zpátky do školních lavic, tohle prostě neni spoiler), a je potřeba, aby lidem zůstalo v paměti i něco jiného, než vcelku slušné efekty a triky. Obsazení bylo slušné - Kiefer Sutherland byl jako záporák uvěřitelný a chvílemi tak slizce odporný, (teď začínají SPOILERY) že jsem doufala, že zařve vskutku co nejvíce efektivně a hnusně. Carrie-Ann Moss jsem dlouho nikde neviděla, tudíž mě její obsazení potěšilo, na Kita Haringtona se pěkně kouká, i když jaký je to herec, vlastně stále netušíma obr Adewale má pro mě charisma. Vykulená Emily Browning - z té jsem trošku rozpačitá a tak úplně nevím, co si myslet. Příběh - nebylo tam té nespravedlnosti, utlačování, smůly atd až moc? A když k tomu přihrnu konec, musim říct, že na jednu stranu ano, čekala jsem to, film se tím možná trochu vymanil z těch happyendových "aaah..", ale za sebe musim říct, že jsem byla celkem naštvaná - nějakou dobu se tam o něco někdo snaží, vy mu fandíte jak to jde, palce umačkaný a pak.. (jo, podobnej pocit jsem měla u Skyfall). Takže: zatím dávám 3 hvězdičky, a definitivně se rozhodnu až při druhé projekci v originále s titulkama (jo, dabing je dost podivnej). Howgh.

plakát

Aj múdry schybí (1998) (pořad) odpad!

a) nesympatická, ale ultranesympatická dvojice moderátorů; b) nejdebilnější znělka pořadu v dějinách televize... to snad ne. c) dělat si srandu z lidí, kteří jsou někdy evidentně mentálně postižení, bez domova, atd., je pod mou úroveň.

plakát

Sherlock Holmes (2009) 

Skvělá ústřední dvojice vybraná do rolí Holmese a Watsona, Robert Downey je úžasný, charisma z něj doslova teče po plátně (pokud se vám zdá, že tohle jste už někde četli, ano, totéž jsem o něm psala tuším k Avengers nebo Ironmanovi). Zde se modernizace a poameričtění vskutku povedlo.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Ten chlap mě občas dost štve, vadí mi že voluje a mluví sprostě, ale - ve většině věcí má pravdu, a občas z něj padají geniálně vtipné komentáře.

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Možná o trošku lepší než šifra ale stále.. já ty knížky prostě miluju, a filmová zpracování mají jen zlomek jejich napětí, tempa a atraktivnosti.

plakát

Princezna ze mlejna 2 (2000) 

Troškovi ty dvojky prostě nejdou. Princezna ze mlejna ze toho zářným příkladem. Díl první mám ráda, druhý mě zklamal. Dalším příkladem je z Pekla štěstí, kde už ovšem jednička nenastavila laťku příliš vysoko. Nu, uvidíme, co přijde dál.