Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (1 322)

plakát

Vražda v Orient expresu (2017) 

40% - komentář 20ti slovy: Nezajímavé, utahané a absolutně bez špetky napětí, které by dokazálo k filmu "připoutat", takový menší chaos. A "šokující" závěr, jsem prozíval.

plakát

Všechno nejhorší (2017) 

65% - komentář 20ti slovy: Časové smyčky miluju, ale musí být hororové, kulervoucí a "beznadějné"...tady bohužel přítomné "vtipy" a odlehčení, kazilo celkový dojem. Každopádně jsem se bavil.

plakát

Všechno úplně všechno (2017) 

65% - komentář 20ti slovy: Celkem fajná romanťárna, zpestřená "záhadnou" nemocí a lítostí ve stylu: "To bych fakt nechtěl". Závěr a nečekaná pointa tomu přidala na kvalitě.

plakát

Všechny prachy světa (2017) 

40% - komentář 20ti slovy: Jenom díky tomu, že to má nálepku "životopisný" a na chvilku mě to zaujalo, tak nehodnotím hůř. Taková "obyčejná kriminálka" s výkupným.

plakát

V utajení (2017) 

60% - komentář 20ti slovy: Slušný akčňák, který se výborně rozjel, ale bohužel pozvolna dojel, kvůli několika blbým zvratům a podivým zápletkam. Obsazení kvalitní a Noomi to sedlo.

plakát

War Machine (2017) 

50% - komentář 20ti slovy: Nalákal mě Pitt, který v trenýrkách byl výborný, ale satirický a "tragikomický" pohled na US armádu ocení spíš americké publikum. Nevýrazné, ale zajímavé.

plakát

Wind River (2017) 

30% - komentář 20ti slovy: Žádné napětí, "žádná" zápletka a příběh na jeden díl nějakého debilního krimi seriálu. Kecají, fňukají a tak se raději postřílejí.

plakát

Wonder Woman (2017) 

45% - komentář 20ti slovy: Ligy, squady a avengery "nesnaším", ale originy miluju! Ale WW??? Zklamání!!! Ukecané, roztahané a nudné. Na druhou stranu, akce, efekty a ženské dobré.

plakát

XX (2017) 

40% - komentář 20ti slovy: Parádní téma každé povídky, parádní "napětí" z očekávání a parádní dosraní konce/nekonce (ne-pointy)!!! Jsem nasraný, protože tohle mohl být skvělý "film".

plakát

xXx: Návrat Xandera Cage (2017) 

65% - komentář 20ti slovy: Lyžovat v pralese, nebo sjíždět vlny na motorce? :D Složit tým s DJem a týpkem, který 198x naboural? :D Vypnul jsem, snížil IQ o polovinu a film si užil :D