Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (307)

plakát

Iron Man (2008) 

Jsem prostě nadšený! Ať si říká kdo chce co chce, ale tohle mě dostalo, wow, páni! Já chci být Iron Man :) !!!! Dělám si srandu, jen chci zdůraznit fakt, že tvůrci na tomto filmu odvedli opravdu poctivý kus práce, takhle mají vypadat komixové adaptace. Skvělý příběh, děj, akce, kamera.....a v neposlední řadě naprosto úchvatný Robert Downey Junior. Nemám co vytknout.

plakát

Zakázané království (2008) 

Nekonečný příběh?....hahaha, jedinou podobností je snad jen fakt, že vás The Forbidden Kingdom dokáže dostat do stejné nálady, kterou mnoho z nás prožívalo, kdyz jsme prvně videli Nekonečný příběh. Rob Minkoff se postaral o pořádnou porci zábavy, akce a dobrého příběhu. Za určité mínus se dá považovat "teenage friendly" obal v podání Michaela Angarana, ale to snadno kompenzuje Jackie a Jet. Normálně bych dal za 4, ale po přečtení některých komentářů dávám 5.

plakát

Andělé a panny (2007) 

Proč se to nikomu nelíbí? Jen těžko hledám příčinu. Obvykle mě tyhle typy filmů také moc neberou, ale WOW, tohle se opravdu povedlo! Přesně takhle si představuji romantický příběh z oné romantické doby. Příjemný, nekomplikovaný a vtipně podaný příběh, zábavný děj, dobrý hudební doprovod. Hayden Christensen je jako stvořený pro tuhle postavu, excelentní herecký výkon. A ty jeptišky...hmmm....Není to prostě žádná Johanka z Arku (což je vlastně dobře), ale skvělý relaxační film, na který se podívám klidně vícekrát.

plakát

Highlander: The Search for Vengeance (2007) 

No páni! Absolutní nadšení, pro mne jeden z nejlepších anime, které jsem doposud viděl. Jednoduchý, ale chytlavý a efektivní příběh. Hodně slušná akce a spousta zábavy!

plakát

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007) 

Prvně bych chtěl hlavně upozornit některé lidi, ketří vidí vrchol nechutnosti hororové tvorby v Texaském masakru motorovou pilou, TENHLE FILM RADĚJI VYNECHTE! Ale k věci...Osobně nenacházím zalíbení v nechutnostech, které produkuje ve svých filmech například Takashi Miike ( to je ale každého věc), nicméně tento snímek si ocenit zaslouží a právě kvůli geniálni zvrhlosti, černotě, démonitosti, krutosti a v neposlední řadě srdce drásající atmosféře. Muzikálové podání krásně podtrhuje atmosféru celého filmu, kterou díky naprosto brilantnímu hereckému podání Johnnyho Deppa můžeme krájet. Ano, Depp mi naháněl chvílemi opravdu husí kůži. Shrnuto a podtrženo - Burton mě opět přesvědčil o svých kvalitách

plakát

Fido (2006) 

No páni! Hodně milé překvapení, tenhle film si buď zamilujete nebo ho budete nesnášet. Naprosto netradiční podívaná, kde je defakto hlavním hrdinou klaďas v podání zombie, něco tak originálního se hned tak nevidí. Někdo tu píše, že se skoro nezasmál, to já se smál skoro pořád.....

plakát

Americký gangster (2007) 

Ridley Scott je prostě člověk na správném místě, díky jeho umu dělat dobré filmy se American Gangster jistě dostane do síně klasiky. Zajímavý příběh, skvělá volba herců (Washington se prostě na tyhle role přímo nabízí), skvělé zpracování.

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Je to pohádka, je to slaďák, ale je to sakra zábavné. De Niro coby přiteplený kapitán nebeských pirátů nemá prostě chybu. Čím víc jsem ze 128 minut nápaditého příběhu ukrojil, tím více jsem se bavil. Osobně nemám co vytknout.