Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (9)

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Po 1. sérii jsem v koutku duše ještě doufal, že se to nějak rozjede, ale nuda se nevytrácela a v polovině 2. série jsem to vzdal. Tenhle hype kolem GoT prostě nechápu a radši se vrhnu na jiný seriály, protože jsou desítky lepších...

plakát

Námořní vyšetřovací služba (2003) (seriál) 

Moje oblíbená kriminálka, zrovna dvakrát nejedu na vlně Las Vegas, New York atd., ale sympatičtí herci v čele s Gibbsem mi tady prostě přirostli k srdci.

plakát

Milenci těch druhých (2015) 

Tušíte, jak to dopadne a jasně, že to tak taky dopadne. Kvalitní oddychovka s jedním z nejlepších komediálních herců posledních let Sudeikisem a nádhernou Alison Brie.

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

Brutální zápřah pro vaši bránici od začátku až do konce! Chytrý komediální scénář, výborní herci a vážně ujeté dějové linie. Ústřední trojici v čele s totálním hovadem Alanem v podání Zacha Galifianakise si zamilujete a titulky s nočníma fotkama jsou prostě legendární!

plakát

Zombieland (2009) 

Bláznivá zombie podívaná, která rozhodně stojí za zhlédnutí. Skvěle hláškující Woody Harrelson v roli chlapíka, který už nemá co ztratit a v honbě za svou oblíbenou sladkou pochoutkou Twinkies spojí své síly s nesmělým počítačovým hráčem a dvěma vypočítavými sestrami. Myslím, že slovo bláznivá je opravdu na místě. Pokud nebudete na film pohlížet přehnaně kritickým okem, tak se určitě budete dobře bavit. Moje bránice dostala zabrat hlavně v první polovině filmu, zasazení Billa Murrayho do děje bylo fakt povedené. Komedie, která rozhodně stojí za zhlédnutí.

plakát

96 hodin (2008) 

One man show mého oblíbence Liama Neesona. Tady nešlo hodnotit jinak! "I'll find you and I'll kill you" telefonát se zapsal do dějin. Nečekejte nějaký nevypočitatelný scénař plný zvratů, jenom nezapomenutelný akční zážitek a ponaučení, že výhružky vysloužilého špiona je nutno brát smrtelně vážně, zejména pokud unesete jeho dovolenkující dceru.

plakát

Sedm (1995) 

Brad Pitt a Morgan Freeman ve snímku za kterým stojí David Fincher, mistr psychothrilleru. Už tohle jsou tři hlavní důvody, proč film vidět. Když se k nim přidá výborný (až nechutný) scénář, psychopatický Kevin Spacey a celý film neustávající déšť, tak už jde o vážně depresivní zážitek. Strhující atmosféra a neustálé šero tomu výtečně napomáhají a závěrečná stresující scéna, při které jsem snad ani nedýchal z filmu dělají kousek, který musí vidět každý milovník žánru. Brilantní dílo.

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

YO! Jeden z nejlepších seriálů všech dob - a to nepřeháním. Gradující série, skvělá hudba a výborné herecké výkony (v případě Aarona Paula a Bryana Cranstona bezesporu životní) spojené s vypiplaným scénářem Vince Gilligana , kdy je proměna Waltera Whita asi nejlepší proměnou na filmovém plátně vůbec (což vlastně napovídá i anglický název) ze seriálu dělají opravdový "majstrštyk". Prostředí Nového Mexika je potom už jen sladkou třešničkou na dortu. Nezkoušejte předpovídat děj, s absolutní jistotou můžu říct, že se vám to nepovede, protože intriky a nápady geniálního středoškolského profesora chemie jsou jednoduše nepředvídatelné. Prostě si seriál užijte, jinak to snad ani nejde!