Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Fantasy

Recenze (18)

plakát

Talentmania (2010) (pořad) odpad!

"Vrchol" televizní zábavy...

plakát

Cid (1961) 

3 hodinový epos o hrdinovi, kterého se nepřátelé polekali, i když už byl dávno mrtev. Velkolepý film, škoda jen že už dnes se takovéto filmy netočí.

plakát

Deuce Bigalow: Dobrej striptér (1999) 

Nevkusné dílo plné záchodového hůmoru, ale přesto zábavné. Nesmíte se na to dívat moc seriózně, jedná se o film určený k polechtání vaší bránice a tento účel splňuje skvěle.

plakát

Byt (1960) 

Nádherný romantický film s Jackem Lemmonem, kterému půjčování vlastního bytu k jiným účelům přerostlo přes hlavu. :)

plakát

Bídníci (1958) 

Film z roku 1958 s excelentním Jeanem Gabinem mně donutil neodejít od televize a doslova mně pohltil. 5*

plakát

Princezna Mononoke (1997) 

Úžasný japonský animák...víc nemám co dodat, protože bych mluvil pouze v superlativech.

plakát

Haló, haló! (1982) (seriál) 

Klenot britského hůmoru a zároveň vůle tvůrcu přestat v "nejlepším". Tento seriál je exceletní prvních dvacet dílů, které jsou naprosto jediněčné. Zejména bych vyzdvihnul díl s bouchajícími slepicemi nadopovanými nitroglicerinem, který nemá chybu. Následující díly jsou místy velice šílené, ale přitom zábavné. Tvůrci tento seriál ukončili ve správnou dobu, takže nezačal nudit a mohl se stát legendárním. Škoda jen, že ČT si ho příliš nevážila a vysílála tento seriál v brzkých ranních hodinách nebo těsně po obědě, kdy většina lidí není doma, škoda. Přesto dabing se ČT povedl, Iva Janžurov umí zpívat opravdu falešně. Celkově je Hálo, Hálo zabavným ujetým kvalitním a gegy přeplněným seriálem, který potěší i po několikáté repríze. Tleskám :)

plakát

Requiem pro panenku (1991) 

První a nejlepší film Filipa Renče a jeden z mála kvalitnějších psychologických filmů z české produkce. 4* za poctivě udělané dílo, které se vyvarovalo většiny bežných chyb.

plakát

Sedm (1995) 

Tento film je děsivý sám o sobě a musím se přiznat, že ještě nikdy jsem nevydržel koukat na film dlouhý dvě hodiny bez jediného ohlédnutí od obrazovky. Opravdu působivý a jedinečný film, jehož děj vás vtáhne dovnitř a nepustí. 5*