Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Komedie

Recenze (478)

plakát

Battle Royale (2000) 

Když jsem to tehdy jak to vyšlo u nás viděl poprvé tak za 5 hvězd s odstupem času bych asi jednu snížil, ale nechám to tak. Už úvodní hudba je parádní a i film je hodně podařený. Některé scény jsou neskutečně vtipné a vždy pobaví třeba ta jak ten kluk říká jedné holce, že je panna a ona se naštve a zabije ho za to :-) přitom jí je zhruba 15 let co měla už píchat první ligu :-). Úplně nejlepší je, ale scéna na majáku jak se tam ty ženské postřílí tam byl totální výbuch smíchu. Jediné mínusy vidím v tom, že jim nedaly možnost vybrat si batohy, které chtěly (kromě toho jednoho nového nicméně ten si to vyměnil sám) a ve zbraních většina jich je totálně zbytečných (dalekohled, poklice, detektor pohybu). další blbost je ta scéna s tím novým klukem takže on tam je sám v nemocnici někdo za ním dojde on jim pomože a pak jim z ničeho nic řekne, že ví jak se odsud dostat ta scéna vyznívá tak,že kdyby tam nedošly tak on by tam seděl 3 dny a nedělal nic a chcípl.

plakát

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017) 

Na stejné úrovni jako jednička rozhodně je to lepší než Civil War i než Logan. Zápletka je slabší než v jedničce, ale nevadí. Ze 2 záporáků ta ženská je nevyužitá vůbec (možná si ji šetří do dalšího dílu) a ten druhý už je lepší, ale moc to smysl už nedává (když z jeho potomků jediný potomek ze Země mu může pomoct tvořit proč si jich nevytvořil více nemluvě o tom, že to s tou rakovinou mu ani říkat nemusel a měl by ho na své straně). Nová postava Mantis totálně zbytečná a nějak nechápu jaký může být u ní další vývoj a ani Nebula moc nepředvede. Všechny ty kecy o rodiny jdou ke konci totálně do háje, když by klidně nechaly Starlorda umřít (kromě Gamory teda a Draxe, který o tom nevěděl na druhou stranu též s tím mohl něco udělat). Film má oproti jedničce dvě vtipné scény (únik z vězení a kobercovka) a celkově mě přišel vtipnější díky Draxovým hláškám naopak násilně rvaný Groot snad v každé scéně už nudí a připomíná Scratta v posledním dílu Doby Ledové . Jinak 5 potitulkových scén nicméně jen 1 za něco stojí.

plakát

Lék na život (2016) 

Pan Lockhart je poslaný do sanatoria, aby přivedl pana Pembroka od, kterého žádají v jakési firmě jakési byrokratické sračky. Tak tam přijede setká se s ním a pan Pembroke mu řekne, že nikam nejde tak se Lockhart vrací. Po cestě má nehodu a tak v tom sanatoriu zůstává,léčí se a zjišťuje co se tam děje. Ono to totiž není obyčejné sanatorium,ale lidi tam pijou věčně jakési sračky ve vodě a hlavní doktor si tam píchá vlastní dceru. Na horor je to slabé (jedno trhání zubu bez narkózy a jedna zmutovaná držka v dnešní době nikoho neohromí zvláště poté co jsem včera viděl Chramst a ta mutace je tam daleko povedená než tady a to byl film z roku 1989) a zbytečně dlouhé zkrátit minimálně o 40 minut sci-fi to není vůbec fantasy tak z 5 procent mysteriózní vůbec drama a thriller budiž. Ke konci jde vidět, že tomu dochází dech a asi evidentně ani režisér už nevěděl co tam točit (hoří sanatorium hoří tam i lidi a oni tam tančí jako sorry chápu, že to byli magoři, ale tohle je velký už úlet) 40 procent jen za ty úhoře a rýč v hlavě. Nedivím se, že to nevydělalo ty prachy co to stálo mohly radši poslat na obnovu Sýrie by to bylo prospěšnější.

plakát

Kdo chce zabít Nancy? (2008) odpad!

Ženská není spokojená v životě se svým manželem. Nutno podotknout, že mu to ani jednou ve filmu neřekne a chvílema má člověk pocit, že to co jí on dělá jí dělá dobře (chodí po pastičkách na myši on jí mlátí a jí to dělá dobře) jediné na co se zmože je to, že se řeže (emisté přihazujte vesele hvězdičky to je něco pro Vás) . Jelikož pak s tím už nemůže žít tak si najde po netu chlápka co ji zabije (nabízí se otázka jestli nebylo lepší se rozvést byla to šikovná ženská našla by si hromadu jiných normálních chlapů případně se zabít sama a dříve a nikomu neničit život,když už její dle jejich slov stál za nic) . Celé je to pak natočené podle skutečné události. Největší problém mám s hlavní herečkou nevyzařuje ze mě žádné emoce ve stylu, že by mě jí mělo být líto naopak čím je stopáž delší tím jsem jí tu smrt přál více a více jelikož se místy chová jak kráva (nadává v restaurací hostům do Vagín háže po komsi v obchodě připináčky a útočí na vlastní psycholožku) a ostatní herci jsou už do počtu. Psychologie zde totálně selhává a jen zhruba v 1 scéně naznačení nestačí. Optimálně bych dal 40 procent, ale dám odpad jelikož jsem nedostal ani omylem to co jsem chtěl. Nejlepší komentář Denuna

plakát

Chramst! (1989) 

Na tu dobu je kvalitní horor. Zmutované děcko,zmutované rajčata,zmutované krysy a jako bonus zmutovaný doktor. Jediné mínus to má ve zvuku těch krys zní to jak kdyby kvičelo prase.

plakát

Toy Story 3: Příběh hraček (2010) 

Andyho matka vypadá jako jeho sestra. A když vedle sebe stojí člověk by si řekl spíše, že jsou to sourozenci než matka se synem. Jinak je to spíše průměr tahle série mě nikdy vyloženě nebrala. P.s. ten konec je hodně na efekt

plakát

Šin Godžira (2016) 

To zase Japonsko zabodovalo. Jako nic proti, ale je to z roce 2016 a ta Godzilla vypadá hůře než nějaké výblitky ze studia Asylumu. Chápu,že je to možná narážka na původní Godzillu, ale tady to vypadá příšerně. Triková stránka je též bídná všechny demoliční scény kde se ničí baráky auta a budovy vypadají hůře jak v katastrofických filmech z 90 let. A design Godzilly mě chvílema připomněl původní Souboj Titánů. Interakce s okolím též chybí kolikrát do ní pálí jak diví a žádná reakce. O takové blbosti jako, že Godzilla je 15 dní nehybná a jich nenapadne ze začátku nic jiného než naprat do ní atomovku a pak to zruší a vymyslí nápad ji zmrazit ani nemluvím. P.s. v Japonsku není prezident nebo nějaký vládce (ani jednou ho tam nevzpomněli) , že vše řeší premiér to jim teda nezávidím .

plakát

Nenarozená pomsta (2016) 

Ruth čeká děcko a jelikož nemá manžela(který zemřel při horolezeckém výstupu nejspíše její rukou) tak jí hrabe na maják a to nenarozené dítě k ní mluví,že má vraždit. Takže si udělá seznam cca 7 lidí z toho 2 žen a jde vraždit. V seznamu je chlápek co dělá ve zverimexu, jakýsi dj co hraje retro hity, její šéfová,dva maníci z jednoho bytu,ženská co dělá hodně sportů a chlápek co pořádá horolezecké výstupy. O nějakém ději škoda mluvit proč je chce zabít se nedozvíme a i nějaká psychologie chybí. Humor zde není též žádný kromě scény kdy ji jakási ženská chce zmlátit s rukavicemi na box a potoky krve nečekejte. Největší herecký výkony předvedou dva psí, kteří se zde mihnou zhruba 3 minuty. Těch 20 procent dávám jen za scénu kdy zavraždí jednoho chlápka pomocí židličky jinak neztrácejte s touto sračkou čas.

plakát

The Discovery (2017) 

Jakýsi doktor zjistí, že existuje posmrtný život. To má za následek to, že se milion lidí na světě zabije tak se ten doktor rozhodne, že vystoupí v televizi a vysvětlí to, ale tam to nevyjde jelikož se jeden člověk z toho televizního štábu zabije což má za následek, že se další tři miliony lidí zabijou a stále v tom pokračují. Tak se ten doktor uzavře do sebe odjede kamsi na ostrov s jakýmasi lidma co se chtěly kdysi zabít a pokračuje v bádání. Přijede tam za ním na návštěvu jeho syn,který po cestě potká jednu ženskou co se chtěla zabít a on chce , aby ho přijal otec ve svém institutu. Ze začátku se to dalo pak už mě to přišlo slabší navíc romantické to moc není ta jedna pusa romantický film nedělá.

plakát

Rady ptáka Loskutáka (2001) (pořad) odpad!

Tohle si pamatuji ještě z Novy aj těch 18 procent co to má je hodně dal bych tak 4.