Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Pohádka

Oblíbené filmy (10)

Noc v Roxbury

Noc v Roxbury (1998)

Srdeční a kultovní záležitost. Na tuhle splašenou úchylnou jízdu koukáme s bráchou pravidelně každej měsíc a pokaždý se celej film řežem. Film je nabitej hláškama od začátku až do konce, ale hlavně to má neskutečnej soundtrack, kterej beru jako poctu 90 . hudebním létům. Ano Ferrell rozhodně není normální, stejně jako tenhle ulítlej film. Není zapotřebí v tom hledat něco složitého, stačí si otevřít lahvinku, volume dát hooodně doprava a královsky se bavit. Ať žijí bratři Butabiové.

Vánoční prázdniny

Vánoční prázdniny (1989)

Nedovedu si představit vánoce bez tohoto kultovního bijáku :) pro mě jednoznačně nejlepší vánoční film na který se každý rok pravidelně koukám a těším. Griswoldovic rodina prostě patří k vánočním svátkům. Tomuto filmu se říká - vánoční klasika a přiblblej TV dabing radši nekomentovat.

Prci, prci, prcičky: Školní sraz

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012)

Velká paráda. Tleskám. Návrat ke kořenům a po prvních 3 legendárních dílech, kde následovalo jen zoufalé křečovité béčkové dílo, je toto horký adept na nejlepší díl celé série. Neskutečně vyzrálé a zábavné, postavy trošku zestárli stejně jako já :) Opravdu jsem se bavil a zavzpomínal na staré dobré časy. Hodně mega nostalgické. 100 % Po shlédnutí jsem pozitivně nabušenej a povzbuzenej :) MILF .. MILF... MILF...MILF....:) :) :) Tohle mě vždy neskutečně zvedne náladu... :) Šukal jsem Finchovu mámu..... Abych nezapomněl Soundtrack jako vždy Libovka :)update 2020 130% a jeden z Top celkově filmů pro mě.. Neskutečná nostalgie.. Tohle mě prostě baví a můžu na to koukat pořád :) :) čím jsem starší tím zábavnější.. Tahle partička je obrovskej kus mého mládí kurva drát.. :) :) Milf Milf Milf Milf Milf.. :) :) prostě srdcovka

Já, mé druhé já a Irena

Já, mé druhé já a Irena (2000)

Tak tohle je uplně NEJ film s Jimem Carryem :) komedie narvaná každou vteřinou nějakou hláškou, tento film nemá obdob! ...jedná se o VAGICLEAN !! Ještě teď se řežu :) viděl jsem x krát a pokaždý se na tenhle filmeček těším. Opravdu luxusní komedie u které se nebudete ani minutku nudit!! 100% tohle je prostě kult!!!

Hooligans

Hooligans (2005)

jednoznačná Kultovní Srdcovka!!! Vymazlenej Soundtrack.. Závěrečná Epická Bitka pro mě jedna z Top film scének - podtrhnuta skvělým songem One Blood...100%.....Fortunes always hiding,  I looked everywhere,  I'm forever blowing bubbles,  Pretty bubbles in the air.... :) :) :)

Velmi nebezpečné známosti

Velmi nebezpečné známosti (1999)

Máte vražedně krásné nohy... Můžu Vás obejmout ? Ten film fáákt můžu, pro mě naprosto srdeční záležitost. Krásní, bohatí a zvrhlý. Naprosto dokonalá dvojka Sebastian (Ryan Phillippe) a jeho nevlastní sestřička, krásná mrcha Kathryn (Sarah Michelle Gellar) rozjedou svou bezduchou hru plnou intrik ,napětí a lechtivého jiskření. Neodolatelná filmová panna Annette (Reese Witherspoon) ovšem není tak jednoduchý úlovek jak se z kraje zdá. Rozkošná, mlaďounká a hloupoučká Cecile (Selma Blair) je k sežrání. Celej film je doplněn o nejvíc luxusní soundtrack, kde flák střídá flák. A nakonec dle mého názoru jedna z nejlepších a nejsilnějších filmových scén - rozloučení v kostele a všichni se začínají zvedat, odchází no a v tu chvilku začne hrát song: Verve - Bitter Sweet Symphony = husina a mrazení po celém těle a slzy v očích... po každý když ten song slyším, vidím před sebou tuhle Nej... scénu z kostela. 100 % Jáá ten film žeru :) Tohle je fakt velká nostalgie a vzpomínky na mládí :) ... Nechci tě políbit sem ale chci tě líbat tady dole :) :)

Příchozí

Příchozí (2016)

Tvl to je mrda filmovej nářez... Film roku!! Jsem nadšen..Asi to nebude pro každého..ale kdo se do toho dostane..neskutečně si tento skvost užije. Ze začátku je těžší se dostat do těch dvou linií...ale je to jízda .. vizuální stránka paráda..audio .. Úplně nejvíc... Top! 120% Obrovský překvapení a řadím mezi to Nejlepší co jsem viděl.. Jako tolika pocitů a Emocí co mám teď v sobě...neskutečný... obrovská poklona a uznání za tento film. Chci to vidět znovu... :)

Statečné srdce

Statečné srdce (1995)

Vrchol historického velkofilmu. Gibson jako neohrožený William Wallac. James Horner vytvořil atmosferickou, naprosto dokonalou hudební scénu. Tomuto filmu všechno šlape na plné obrátky od začátku do konce.. Herecké výkony..lokace..kostymy.. Vše.. na jedničku.. Nedovedu si představit někoho kdo by od první minuty nedržel palce skotum... Bojovníci a muži s velkým srdcem..Závěrečná scénka na kříži se snad ani slovy nedá popsat ..... 110 % Jeden z nesmrtelných příběhů a TOP filmů všech dob. F R E E E D o o o o o M !!!!!!!!!aktualizace 2017.. i po letech musím konstatovat že to je opravdu nadčasové filmové veledilo.. které mě baví čím dál více..úchvatná skotská příroda..a ktomu ta hudba dudy uaaaa.... :) zase jsem si poplakal...

Šifra mistra Leonarda

Šifra mistra Leonarda (2006)

Srdcovka..jak kniha..tak film. Dan Brown oblíbenej autor..profesor Langdon-ala Tom Hanks oblíbenec... :) :) k tomu netřeba víc dodávat... Jo a Davinci a jeho prastará geniální moudra a vynálezy..to mě fakt baví :) :) pro mě jizda od první do poslední minuty, napínavé, pohlcujici, úchvatné... Soundtrack je kapitola sama pro sebe.. :) Mistr Zimmer stvořil hudební veledilo.. a je to Špička ze Všeho co kdy bylo vytvořeno..jak na to pomyslím husí kůže..Svatý grál dostal úplně jinou podobu nežli ho známe z knih a legend. Závěrečná scénka je opět jeden z Vrcholu filmového díla .. pro mě.. jedna z Top scenek..jak kleci nad piramidou hraje hudba....Uaaaaaa... Velká paráda můžu na to koukat pořád.. 120% Miluji konspiracni teorie...:)

Pelíšky

Pelíšky (1999)

Nechápu že píšu koment až na vánoce 2018 :) Viděno tak 40x :) :) naprosto zásadní české filmové veledílo...nedovedu si představit vánoční večer bez tohoto bijáku... Tohle je skvost české kinematografie.. absolutně skvělé herecké výkony... Co minuta to zlidovělá hláška.. geniální hudební doprovod.. Tohle je pro mě český Top film.. 120% .... Zejména je to jedno slovíčko...