Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (757)

plakát

Příklady táhnou (1939) 

I přes to, že jsem viděl už spoustu starých českých filmů, tak z obsazení jsem znal pořádně vlastně jen Natašu Gollovou a tak mě ostatní herci mile překvapili. Růžena Nasková se do své role naprosto hodí, stejně tak i Stella Májová a Antonín Novotný. Příjemný film, na který se opravdu dobře dívalo a místy velmi pobavil (tepláky, táborák :)).

plakát

Popelka (1950) 

Animovanou Popelku jsem možná viděl jako prcek, ale vůbec jsem si ji nepamatoval. Hlavními hrdiny jsou v podstatě myšáci a ne Popelka, což mě trochu překvapilo, ale vůbec mi to nevadilo. Překvapilo mě více věcí, ale to je jen dobře, kdo by to byl řekl u takové klasiky.

plakát

Ant-Man a Wasp (2018) 

Zábava, akce, skvělí herci a pro mě jedna z nejlepších marvelovek. Hannah John-Kamen ve své roli taky zaujala a potitulková scéna mě dostala asi zatím ze všech nejvíc. Velká spokojenost.

plakát

Na hory (2018) 

Tenhle krátký film mě dostal. Na tak krátké ploše dokázal popsat a dobře zpracovat velmi důležité téma. Takových filmů by mělo být víc. Navíc Lukáš Veřtát je talent.

plakát

Osmý smysl - Amor Vincit Omnia (2018) (epizoda) 

Jak se všude před odvysíláním psalo - tohle je pro fanoušky. A přesně tak to je. Krásné finále jednoho z nejlepších seriálů. Velká škoda, že už je konec, těch 5 plánovaných sezón by sedělo. Ale díky alespoň za tohle finále!

plakát

Bio Ráj (1988) 

Krásný film. Po shlédnutí mi bylo fajn, takový pocit po skončení filmu často nemívám. Jeden z mála filmů, na který budu dlouho vzpomínat a to i díky úžasné hudbě Ennia Morricone.

plakát

Jumanji (1995) 

Jumanji bude vždycky jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Jako malej jsem ho žral, i se ho bál a do dneška ho prostě miluju. Robin je tu skvělej a já se na něho vždycky rád podívám znova.

plakát

Zamilované maso (1989) 

I za minutu se může člověk neuvěřitelně pobavit :)

plakát

Shane (1953) 

Na to, že jsem westernů moc neviděl, mě Shane zaujal kupodivu hodně. Vtáhla mě jeho atmosféra, hudba i herci. Tady má téměř jen průměrné hodnocení, ale já si stihl oblíbit všechny hlavní postavy a finále mě dojalo. Ani se nedivím, že v Americe je to klasika.

plakát

Křižník Potěmkin (1925) 

Výborný němý film, který k akci nepotřebuje slova. A tu scénu na schodech z hlavy jen tak nedostanu.