Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (664)

plakát

Tři přání pro Popelku (2021) 

Srovnávat naše Tři oříšky s norskou verzí určitě napadne nejednoho zdejšího uživatele. Já to beru tak, že prostě naše Libuška nejde překonat a Norové si natočily svoji verzi, která samozřejmě není lepší jak naše. Zaostává úplně ve všem. Výběr herců, nedotažené scény, chytlavá hudební melodie...a tolik propíraný polibek dvou mužů je opravdu zbytečný. I tak se klidně na tuto pohádku znovu klidně v tv podívám. Prostě ta zasněžená krajina a hory byli krásné. Ale prostě ty naše Tři oříšky pro Popelku,to je úplně jinej level. O tom žádná.

plakát

Nechte ho jít (2020) 

Kostěj je dobrej,Lejnovka ještě lepší,ale chybí tomu um toho Eastwooda,aby to bylo sakra dobrý. Takhle jenom lepší podívaná na jeden večír.

plakát

Princezna zakletá v čase (2020) 

Od doby,kdy byla natočena pohádka Anděl páně 2 jsem stále čekal na stejně kvalitní pohádku a konečně jsem se dočkal. Výborná podívaná pro celou rodinu.

plakát

Párty Hárd (2019) 

Hodnocení tohoto filmu není vůbec jednoduché. Na jednu stranu musím uznat, že na amatérský film s tak nízkým rozpočtem a hereckým obsazením jde o něco nečekaně dobrého. Ale na druhou stranu ty veškeré nechutnosti dotahnuté až do detailů ( žlutý poplach, uherák...atd...atd...) velmi snižují kvalitu tohoto filmu. Suma sumárum: Do kina bych na tohle nešel a doma odvrátim hlavu k pivku. 40%

plakát

Parazit (2019) 

Film roku.

plakát

1917 (2019) 

Film nabízí silný příběh o odvaze dvou mužů se zdánlivě jednoduchým úkolem. Ale během sledování filmu mě ani tak nezaujal příběh,ale to jakým způsobem je nasnímán. Opravdu jsem měl pocit, že film byl natočen bez jediného střihu a napětí tu graduje po celou stopáž filmu. Tak výborný střihač a kameraman na filmu pracovali... Tak silné to vyprávění příběhu je. Když to dám dohromady, vychází mi z toho další výborný film z rukopisu Sama Mendese. 80%

plakát

Klaus (2019) 

Pohádka začala pro mě ne moc pozitivním dojmem,ale co poté dokázala vykouzlit je pro mě nečekanou krásnou vánoční podívanou. Překrásný vánoční příběh. Pro mě nejlepší animák roku 2019.