Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (460)

plakát

Cadillac Records (2008) 

Velmi zajímavý film, který je bohužel místy opravdu nezajímavě natočen . Ale za shlédnutí tento snímek rozhodně stojí, ať už kvůli historii v něm obsažené, nebo kvůli soundtracku, který si myslím, že mi bude znít ještě hodně dlouho v hlavě.

plakát

Příběh gangstera: Nástup k moci (2007) 

Fotbalá část je vážně dobrá, ale už si během ní všimnete, že všechno je v tomto filmu přehnané. Bohužel na jejím konci nastupuje budování kariéry, které se stává nudnějším a nudnějším, zvláště když si pak většinu prostoru zaberou kumpáni, kteří jsou absolutní idioti a byli byste nejradši, kdyby už konečně umřeli. Bohužel film ve kterém vám někdo ukáže jedno prostřelení hlavy brokovnicí, ne jednou, ne dvakrát, ale hned třikrát(!!!) si mě vážně nezískal. Jediné příjemné překvapení byl Barnaby(=

plakát

Cocaine Cowboys II: Hustlin' with the Godmother (2008) 

Ve srovnání s dokonalým prvním dílem dvojka značně pokulhává. Tím že se zaměřuje víceméně jen na dění kolem Griseldy a jejího vztahu s lidmi co jí byli nejbližší, nemá takovou informativní hodnotu jako obsáhlý první díl. Přeze vše je to však příjemné doplnění. ( jen by mě zajímalo kolíkrát řekl ten černoch se zlatýma zubama "You know what im saying?")

plakát

Úkryt (2002) 

Scénář, jehož úspěch by v rukou většiny režisérů dopadl jako béčková nuda, si vzal Fincher a udělal z něj perfektní film. Samozřejmě vše není na 100% a například i kamerové průlety zde už po chvíli vypadaly jako monotonní onanie kameromana, ale ve výsledku se jedná o velmi povedený film, s hutnou atmosférou a parádními herci. 4,5*

plakát

Rodinná pouta (2004) (seriál) odpad!

Argument některých uživatelů, že se je dobře že se koukáme alespoň na českou sr*čku, než na tu zahraniční, mi přijde úplně scestný. Pro uživatele cheyene- věřím že není dobře, že u nás takové "produkty" vznikají, je to jako kdyby si označil sekanou s kečupem v housce za hamburger. Jedná se o peníze, které se daly investovat úplně jinak, je jedno jestli do nějaké talkshow, nebo jednoduše do filmové techniky, obě tyto věci by totiž měly smysl, narozdíl od existence této sr*čky.

plakát

Dallas (1978) (seriál) 

Nezapomenu babičiny monology na témá "Džejár a Boby", dílo, které pro mě jednoduše definuje pojem Soap opera.

plakát

Krok za krokem (1991) (seriál) 

Jako malý jsem tento seriál měl vážně rád, bohužel s odstupem času a hromadou nakoukaných seriálů jsem změnil názor. Díl přežiju a možná ani nebudu přepínat kanál, ale naivita a potřeba moralizovat za každou cenu už mě prostě nebaví.

plakát

Babicovy dobroty (2008) (pořad) odpad!

"No voni by se tam normálně měly dávat rajčata, ale když je nemáme tak tam dáme kečup."-"No do tý pasty se má dávat parmezán a pršuto, ale podle mě stačí dobrej eidam a špekáčky" atd. Tohle je vážně člověk od kterého by kdokoliv vzal radu do kuchyně. Pan Kekel nám zde ukazuje, jak se to dělat nemá.( Pohlreich možná vaří draze, ale zato jeho principy jsou správné: používat, čerstvé věci, žádnou chemii.)

plakát

A zase jedna Popelka (2008) odpad!

film zajímavý tak možná pro pedofila, jelikož Selena Gomézová vypadá tak na 10 let, pro ostatní co mají mozek stále v hlavě a nechtějí na tom nic měnit rozhodně nedoporučuju...

plakát

Pouta (2009) 

Skvělá kamera, skvělý scénář, perfektní střih, na českou tvorbu nezvykle kvalitní herecké výkony a mrazivá atmosféra, která vás celý film doprovází. Podle mého názoru je toto směr, kterým by měl český film pokračovat. Doufám, že se od Radima Špačka dočkáme ještě dalších takto kvalitních filmů.