Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (421)

plakát

Mstitel (1989) 

Nemůžu si pomoct ale tohle Béčko jsem dostal na VHSce od kamaráda a sjížděl jsem ho ve svých 13 letech a tehdá se mě to vážně líbilo.

plakát

Noční dravci (1981) 

Na tomhle Béčku jsem vyrostl, VHSku jsem parkrát zhlédnul a mám ho spojený s určitou dobou. V těch letech jsem měl tento film rád takže 3*

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Serialy obecně nemám rád, ale do tohoto jsem se pustil s chutí. Myslím, že netřeba tady přetřásat to jak tento seriál ikdyž se odehrává v přítomnosti má všechno to co adaptace Guy Ritchieho absolutně postrádala. Skvelý výber hlavních představitelů mezi kterýma to funguje jak má. 1. A Study in Pink 90% / 2.The Blind Banker 80% / 3.The Great Game 100%

plakát

Centurion (2010) 

Marshallovina jak vyšitá. Spousta dirty-styled soubojů někdy až s móóc světle zářící CGI krví. Velitel protějšího kmene je dánská star Ulrich Thomsen, věc mě více než sympatická. Solidní vizuál, má to spád a parádní hudbu ale teda příběh nulový . Pokud se připravíte na Bé jízdu, kdy přivřete nad pár věcma oči ve výsledku si to určitě užijete ale nic hlubšího to ve vás nezanechá. Efektní jednohubka.

plakát

Metro (2004) 

Na tenhle film mam spatne vzpominky.. musel jsem jej dotrpet do konce u jedne slecny ke ktere jsem byl pozvan na prespani a pak jeste ani k nicemu nedoslo!!...spackanej vecer!!

plakát

Srbský film (2010) 

Po pomalejším rozjezdu, který dává tušit něco nekalého, přijde druhá půlka, ve které se všechno rozjede na plné obrátky a s kadencí samopalu se stupňují veškeré ''zlé'' věci co se zde dějí. Zběsilé tempo nepolevuje a skončí až se závěrečnýma titulkama. Celou druhou půlku jsem ani nedutal a divil se kam až si filmaři ze srbska dovoli zajít. Jinak musím pochválit zajimavý dost zneklidňující hudební podklad, který solidně graduje a nasobí všechny ty zlé obrazy. Sečteno potrženo žadnej čajíček, ale pořádná srbská jízda pro otrlé, po které si režiserá Srdjana Spasojevice dávám do hledáčku a budu sledovat jeho nadcházející projekty.