Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (18)

plakát

Kouzelné bylinky (2014) (pořad) 

Obsahem určtě užitečné, bylinky mě zajímají, ale je to tak nudnééé.... zlatá Linda s Káčou.

plakát

Vinaři (2014) (seriál) 

Krásné záběry na krajinu, občas vtipná scéna, takže já se docela bavím. Co ale nechápu je fakt, proč si nesehnali někoho místního, kdo jim řekne něco o kroji, když už neřeší nářečí - např. že v takovém kroji si ta děvčica do trávy opravdu nesedne, protože to prostě kvůli škrobeným sukním nejde nebo že pod kordulkou má ještě rukávce, košilku a v dnešní době i podprsenku, takže prsa chlapec neuvidí i kdyby nakrásně chtěl ... a že žádná by se z kroje nesvlíkala ve vinohradě, protože je to hodně drahá záležitost a válet se v něm někde v trávě a hlíně mezi řádky si nedovolí (kromě toho sundat dívčí kroj je záležitost tak na 15-20 minut :-) )

plakát

Cizinec (2010) 

Tak tohle nechápu! Tohle není film Johnnyho Deppa! Proč vzal roli v takovém filmu? Nemá na rohlíky? To přece není role pro něj ... hrát nesmělýho učitele někde z Horní Dolní ve Wisconsinu, která je tak plochá a bez vývoje. Chápu, že režisér potřeboval křoví pro Angelinu, aby se předvedla, ale proč Johnny? Vždyť to mezi nimi nefunguje! Žádná vášeň, chemie, nic. Nuda. Ano, krásné prostředí, Benátky jsou nádherné, Angelina taky, šaty, šperky ....ale ten děj je absurdní. Celou dobu zakřiknutý matikář a najedou gangster pro plastické operaci? To snad ne! Ano, viděla jsem to v televizi v dabingu, ale pochybuju, že by to původní znění zachránilo. Tak debilní děj nezachrání ani Johnny Depp. Bohužel. Je to tak na dvě a půl hvězdičky, ale tu půl hvězdičku přidávám za Benátky, Johnnyho a Angelinu, které sice můžu, ale ne takhle pohromadě. PS: A mimochodem - proč to naši distributoři přeložili jako Cizinec, a ne Turista, mi trochu uniká.

plakát

Prckové (2009) 

No tohleto snad nebylo potřeba. Zmatené, přeplácané.

plakát

Křišťálek meč (2007) (TV film) 

mně se docela líbila, určitě lepší než včerejší Tři srdce

plakát

300: Bitva u Thermopyl (2006) 

Trailer me hodně nalákal a byla jsem zvědavá, jestli tak vzrušující a nabitý akcí bude i celý film. A odpověď? Chvilkama se to podařilo. Celkově na mě ale film působil pomalejším dojmem a možná by mu prospělo, kdyby byl tak o půl hodiny kratší. Vizuální stránka byla podle očekávání převažující a opravdu se mi líbila. A spíš než celý film bych vyzdvihla jednotlivé scény - první bitva, setkání s vlkem, tanec orákula, úvodní setkání s perským poslem nebo závěrečná scéna, kdy byli spartští vojáci padli. A nakonec bych chtěla vyzdvihnout hudbu, která s dějem dokonale souzněla a díky ní zvedám hodnocení na čtyři hvězdičky.

plakát

3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (2004) (seriál) 

Viděla jsem 20. díl na téma Rybaři: povídky Rybníček a Štika. Příjemně jsem se bavila, ale určitě mě to nenadchlo natolik, abych shlédla celou sérii.

plakát

Telefonní budka (2002) 

Asi jsem od toho čekala moc. Že bych napětím nedýchala, to opravdu ne a dojetí se taky nedostavilo. Zápletka na mě působí dost papírově, jako když se někdo usilovně snaží vymyslet něco originálního (padouch si vybere namyšleného frajírka, kterého donutí pod hrozbou zastřelení ke "zpovědi"), ale moc mu to nejde. Film na jedno podívání.

plakát

Cena odpuštění (2001) 

Český název: Cena odpuštění **** V ČR promítáno v rámci Febiofestu 2005. ***** Ocenění filmu: Amiens (2001) - Zvláštní cena poroty, Kartágo (2002) - Zlatý Tanit, Fribourg (2002) - Cena diváků, E-changer cena, Ouagadougou (2003) - Nejlepší hudba, Los Angeles (2004) - Nejlepší debut

plakát

Playgirls II (1995) odpad!

Takovou kravinu jsem už dlouho neviděla! V půlce jsem to vypnula a šla spát :-)