Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (53)

plakát

Arcane (2021) (seriál) 

Arcane je absolutní nášup. Audiovizuálně úchvatná a toxicky zabarvená fontána plná emocí, akce a precizních záběrů a badass střiků. Zabalená do hávu mixu fantasy a steampunku, a opírající se o silnou herní LOL lore. A i když to sestry táhnou nejvíc, každá postava včetně těch vedlejších dostala péči tak (přesně) akorát. Vyloženě radost sledovat každou drobnost v animacích výrazů charakterů a propadat se spolu s Jinx do jejího šílenství. Navíc celý tenhle projekt dává masivně na frdel celé té fakin továrně na bezpohlavní animáky, které se sypou po desítkách každý rok (čest výjimkám). Jinak skvěle zvolený příběh pro první sezonu. Zase jednou kloubouček.

plakát

Tenet (2020) 

Po shlédnutí mám rozhodně o čem polemizovat, přemýšlet, debatovat, souhlasit, nesouhlasit, nedebatovat, nepřemýšlet, nepolemizovat o čem nerozhodně nemám po neshédnutí.

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Tak se mi potvrdilo, že nový "díl" Star Wars je naprosto zbytečný. Film jasně směřuje k známému cíli, čímž nedává prostor pro rozvoj postav a jejich budoucnost. ALE! Je to hrozně fajn natočené, bezjediovsky svěží a zábavné až na půdu. Takže spokojenost. A opět jsem se ujistil v tom, že hned po nasrané vetřelčí královně operující výtah na LV-426 a polomrtvém Predátorovi smějícím se při odpočtu výbuchu malé atomovky na ruce, je Darth Vader dusící své oběti na dálku pořád NEJ badass v celé galaxii!

plakát

Než jsem tě poznala (2016) 

Romantika roku? Ale to vůbec. Tudíž opět vyhrává... Big Boob Moms Bangs Teens vol. 07: Swimming Pool Pussy Fantasies. ;)

plakát

Ledová archa (2013) 

Parádní bizarní klaustrofobický postapokalyptický Šinkanzen. USA / Jižní Korea / Francie / Česko :))

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Kterak se zálesák Leo, totálně dojebaný medvědicí grizzly a s pusou plnou slin v zasněženém horském survival thriller/dramatu doplazil pro pomstu a sošku nejslavnějšího zlatého nudisty. Snímek s nádhernou atmosférou a hlavně úžasnou kamerou. Kdo hodnotil podle TV, monitoru či nedej bože tabletu (za mobil si dej rovnou facičku) - tak si s klidem může ubrat 20%. Tohle si plátno zasloužilo.

plakát

Predátor (1987) 

Klasika všech klasik aneb GET TO THE CHOPPA!! Pokud snad existuje nějaká lama, která neviděla nejbrutálnějšího šmejda z vesmíru pobíhat a lovit po džungli, měla by si starou zálesáckou rybičkou na rameno vyrýt pysky ve tvaru půlměsíce! "Jsi raněnej, vždyť vykrvácíš." "Nemám čas krvácet." Poezie voe, poezie..

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

No.. temný film u mě dostal nový rozměr. Jelikož film je tak temný, že na plátně není všechen ten digitální bordel skoro vidět. Spousta nelogičností a slepení příběhu z několika komiksů/anim. filmů (Superman: Doomsday, The Dark Knight Returns atd.) - to vše proto, aby se vyšlapala cestička k teamovce Justice League (rozumněj, víc digitálního bordelu). Škoda. Nicméně i tak film BEZ posledních 20 min sem tam pobaví a občas plesá i komiksové srdíčko. Affleck jako stárnoucí B-man příjemně překvapil a haterům solidně ukázal vztyčený prostředníček. Naopak Jesse Kovovej-Kopec (Lex Luthor) byl teda fatální castingovej omyl. A hlavně - zasranej Doomsday, proč tam proboha byl.. Kdyby jen Affleck za asistence Alfreda rozdával rány jako ve scéně ve skladišti, pořádně na večírku v serverovně prošťouchnul Wonder Woman a muže z oceli přetáhnul po hlavě robertkem z kryptonitu, cítil bych se líp. Max 3/5 (a to hlavně proto, že jsem komiksem a Batmanem obzvlášť od dětství tolik máklej).

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Max Rockatansky, stíhací speciál V-8 Interceptor a pustá a nemilosrdná australská poušť, jejíž písčité duny odvály civilizovaný svět do prd... do vzpomínek. Verdikt: 9 proražených lebek z 10 a nej film roku.

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 1. část (2014) 

Zbytečně natahovaná propagace jednoho drozda, co už to má doufám za pár. Ale vlastně pak přijde jiná série o emancipované hlavní hrdince, která v technologicky vyspělé budoucnosti vyfasuje pouze dementní luk a zařve si Viva la resistance.