Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krátkometrážní
  • Hudební
  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční

Recenze (111)

plakát

Eluveitie - The Call of the Mountains (2014) (hudební videoklip) 

Dokonalé spojení keltské hudby a Metalu. Klipu se nejvíce povadla kamera společně se střihem. Dojem z klipu je naprosto grandiózní a užije si ho i divák, co Metal moc neposlouchá.

plakát

Lindsey Stirling - Transcendence (2012) (hudební videoklip) 

Experimentální klip od Lindsey Stirling, který nebyl nijak populární, ať už v době natočení, tak i dnes. Je to zkrátka něco trochu jinačího, než to co známe od Lindsey Stirling dnes, ale stále je v klipu originalita, kterou cením. Samozřejmě se ale klip / song nedá srovnávat s její novější tvorbou.

plakát

Johny Machette: Se zbláznim (2013) (hudební videoklip) odpad!

Cancer ještě nikdy nedosáhl takové úrovně, jako právě teď. První karcinogenní věc na tomo klipu/songu je bezpochyby ukradený beat ze songu od Macklemore & Ryan Lewis ft. Ray Dalton - Can't Hold Us. S tímto beatem by člověk mohl očekávat něco, co se aspoň bude dát poslochat, ale tak se opravdu nestalo. Po dobu celého klipu divák může pozorovat dokonale autistické pohyby Johnyho Machette, které tomuto rakovinotvornému hudebnímu „zázraku“ dávají tu správnou šťávu. Nic ale nepřekoná ten pocit naprosté úzkosti, který budete pociťovat od doby co Johny Machette otevře pusu, a začne vyluzovat záhadné zvuky, které on označuje jako „text“. Jednu část textu ale musím uznat, že Johny vystihl naprosto správně, a to je část, ve které Johny popisuje svůj charakter: „Jsem namyšlenej primitiv, mý texty postrádají vtip.“ A také část, kdy Johny popisuje své existenční problémy: „A to holky netušej, že jsem vlastně chudej.“ Ok, tak to by byli části textu, které celkem dávají smysl, ale ten zbytek je pouze čistě koncentrovaný radioaktivní odpad, který neměl nikdy vzniknout. Tudíž, pokud chcete zažít 3 minuty absolutních hoven, můžu vám tento klip/song jedině dopručit!

plakát

Green Day - Let Yourself Go (2012) (hudební videoklip) 

Jako vážně, toto bylo natočeno 17. listopadu 2011? Vypadá to, jak z minulého století. Ani to není videoklip, ale jen záznam z koncertu. Davám jednu hvězdu z milosti, nikoli za snahu, protože ta tady očividně nebyla.

plakát

Three Days Grace: Never Too Late (2007) (hudební videoklip) 

Skvělý rock s originálním klipem. To už se dnes moc nevidí. Na rok 2009 opravdu působivý výkon.

plakát

Lindsey Stirling - Assassin's Creed III (2012) (hudební videoklip) 

Sice nejsem kdovíjak velký fanoušek Assassin's Creed, ale i tak musím uznat, že se toto vážně povedlo. Kombinace violy s herní tématikou hold zaujme nejednoho hráče.

plakát

Radiohead - Burn the Witch (2016) (hudební videoklip) 

Takový klip jsem tedy rozhodně nečekal, ale rozhodně mě velice příjemně překvapil. Musím říct, že tento animovaný počin se opravdu povedl. Skvělá hudba s dokonalým klipem, co víc si přát.

plakát

Lindsey Stirling: Beyond The Veil (2014) (hudební videoklip) 

Naposto skvělá práce ze strany kamery, střihu a efektů. Dramatické záběry s Lindsey Stirling zkrátka nikdy nezestárnou. Nejlepší věcí na tomto klipu (stejně jako u mnoho jiných klipů od Lindsey Stirling) je ale rozmanitost prostředí, které diváka donutí být stále ve střehu.

plakát

Green Day - Troublemaker (2012) (hudební videoklip) 

Videoklip, který ve skutečnosti ani není videoklip, ale jen sestříhané záběry z nahrávání songu a koncertu. Green Day si už nahrabal peněz dost, tak proč se snažit vymyslet něco originálního. #GreenDay-Logic