Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Fantasy

Recenze (8)

plakát

Mechanik (2004) 

Bale za 5*. Opravdu jsem se od srdce zasmál (v dobrém) jeho hereckému umění. Jeho výrazy jsou dodnes nepřekonané.

plakát

Columbo - Smrt ve sklence vína (1978) (epizoda) 

Výborný a vtipný Cloumbo. Včera jsem viděl tento díl potřetí a vychutnával jsem si opravdu nádherné pokrmy, které provázely celý díl. Mile mě překvapilo Italské prostředí, a Columbův vztah k mladému učni, kterého bral od první vteřiny pod křídlo. Ani chvilka nudy, mistr opět nezklamal.

plakát

Já, legenda (2007) 

Osobně sem se skoro až nudil. Opravdu mě naštvala "dojemná" scéna se psem. Myslím, že tam bylo víc možností, jak na diváka zapůsobit. Vizuální stránka je někdy až směšně nerálná. A narážky na Boba Marleyho mě, ač sem jeho fanda, také nesmírně vyytáčely. Tři hvězdičky dávám jen ze cviku, mám sto chutí dát nemilosrdné dvě.

plakát

Východní přísliby (2007) 

Přes dějiny násilí jsem se musel trochu prokousávat. Tento film mi pan režisér naservíroval na zlatém podnose a po dlouhédobě sem byl opravdu celý film přibitý k obrazovce. Skvělý Viggo dokázal, že je profesionál - scéna ve sprše byla nezapomenutelná. A Naomi mě po Kruhu a 21 Gramech opět přesvědčila, že mě baví se na ni koukat.

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

Mňo, už asi tři roky koukám každý večer před spaním na jeden z dílů, a pokaždé se směju znova a znova. Všechny díly a vtipy znám úplně nazpaměť, ale stejně mě pokaždé něco překvapí. Jestli se dá říct o nějakém seriálu, že je kultovní, tak určitě RD. Myslím, že mi seriál po dobu těch tří let i trochu dotvářel můj vlastní charakter. Sem poctěn, že mám možnost koukat každý večer znova a znova na to samé, a to o žádném jiném počinu říci nemohu. Dokonale vykreslené postavy, kterým snad herci propůjčili i svou duši jsou tak důvěryhodné, že i sami herci se s nimi museli nechtě ztotožnit :) Takže ještě jednou DÍKY, že jsem se k tomuto sitcomu dostal. Bez něj bych byl v životě asi ztacen.

plakát

JFK (1991) 

opravdu fantastická podívaná. mé díky za to, že sem mohl 3 hodiny sedět u filmu s otevřenou pusou patří především panu reřisérovi, ale ani pan Costner, který nám ukázal tvář patriota jdoucího proti své rodině a proti své vládě se nenechal zahanbit. v dalších rolích mě velice zaujal Joe Pesci, hlavně v jedné z jeho posledních scén, kdy už je silně paranoidní. Samozřejmě nešlo přehlédnout ani pana Sutherlenda, Jonese a Oldmana.

plakát

Americký gangster (2007) 

Francis Ford, Scorsese i Leone si už svoje v mém oblíbeném žánru odbyli, byl na řadě Scott. Lépe to dopadnout nemohlo.

plakát

Lovci pokladů (1999) (seriál) 

Teď jsem dokoukal film Pravdivé Lži, klasika s Arniem, ve kterém hraje Tia Carrere postavu, která byla určitě předlohou pro tento celkem zábavný dobrodružný seriál.