Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (891)

plakát

Smrtonosná past 4.0 (2007) 

Nerealistické...přehnané...nevyvedené akční triky. Prostě pruda 21. století. Chápu, že jim dochází inspirace, ale prosím, takhle to nedělejte.

plakát

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009) (seriál) 

Pro mě velké překvapení. Čekal jsem nevydýchatelný odpad z kdysi slavné Stargate. Ale Robert Carlyle a pár zajímavých věcí mě na seriálu upoutaly. Prozatím 65%.

plakát

My Fair Lady (1964) 

Ano, nebudu to skrývat. Eliza mě okouzlila stejně jako Mr. Higginse. Jinak muzikály nemusím, ani prostředí nijak neokouzlilo. Ale Audrey ve skvělém příběhu naprosto odzbrojila snad všechny mé smysly. Nejdříve svou drzostí a nevychovaností, poté chováním dámy...the rain in Spain....

plakát

Muž, který obešel svět (2009) 

Pro mě to není reklama, ale hezky podaný příběh. Něco co vás zaujme, ale nesnaží se vnucovat. Ale whisky si díky tomu určitě neoblíbím :-)

plakát

Try (2000) 

Konec trochu drsnějšího ražení...it's sunny and warm, like California...

plakát

True Blood: Pravá krev (2008) (seriál) 

Ne, prostě tomuhle sem nepřišel na chuť. Dva pokusy...oba neúspěšné. Bude třetí? spíše ne.

plakát

Opravdová kuráž (2010) 

Rozhodně jeden z nejlepších westernů poslední doby. Však ono jich moc nebylo, teď letí komiksovky a zombie. Film není až tak strhující, není přepěchován napětím a neustálou akcí, přesto má svůj půvab. Herecké výkony taktéž zajímavé a i když mám Matta Damona jako herce v oblibě, tak mi trvalo si na něj v tomto filmu zvyknout. Co bych vytkl je konec. Pro mě už by stačila scéna jak Cogburn zachránil Mattie.

plakát

Děcka jsou v pohodě (2010) 

Trochu nečekaně u mě zvítězily herecké výkony (možná ovlivněno i typem postav) Marka Ruffala a obou dětí. Především z Mii Wasikowské roste herečka jak lusk. Pokud budu hodnotit téma filmu tak je zajímavé a neotřelé. Lesbický pár, dárce, touha dětí poznat původce jejich genů...velmi silné. Film je dobrý v tom, že ukazuje i další dimenze pro některé nepoznané. Z velké části je tvoří "otec" dětí Paul. Díky jeho mládeneckému a pohodářskému životu si podmaní 3 ze 4 členů rodinky, mimo Nic, šéfky celé rodiny, která plní hlavně běžně mužské úkoly. Jules ale tak pozná někoho, pro koho může něco znamenat, pro Joni se objeví svět poznaný z esedátka motorky, která skýtá volnost. A Laser v Paulovi najde spíše než otce staršího kamaráda. Rodina si tak projde před odchodem Joni velkou krizi, která ale rodinu stmelí možná ještě víc a navíc změní Paulům náhled na to, jak by měl žít svůj život.

plakát

Vysoká hra (2011) (pořad) 

Tohle prostě né, to bych mohl tak já vymyslet pro své kamarády a hrát to na večírcích. Ale do TV fakt ne. Vždyť tam není naprosto nic nového, mimo zjevného faktu, že se soutěžící víc než na otázky soustředí na to, jak si zachovat alespoň číst peněz.