Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (435)

plakát

Anaconda (2024) odpad!

Hrůza a utrpení.

plakát

Oscar 2024 (2024) (pořad) 

Plné hodnocení za nejspravedlivější vyhodnocení za dlouhou dobu (v hlavních kategoriích). Co se týče kategorie za nejlepší zvuk, tak ta byla úplně mimo!

plakát

Ricky Stanicky (2024) 

John Cena si krade film pro sebe. Je hotovej Jim Carrey na steriodech :-D

plakát

Barbie (2023) 

Koukal jsem na to hlavně kvůli Goslingovi. Na papíře to vypadalo jako slušná nadsázka, když četl on nebo jeho agent scénář. Každopádně jsem čekal větší průser.

plakát

Flash (2023) 

Jedná navíc za původního Batmana - Keatona.

plakát

Chudáčci (2023) 

Sandry Hüller je mi trochu líto, protože Emma Stone podala neohrožený výkon a celkem v klidu si jde pro svého druhého Oscara! Yorgos patrně nikdy nedosáhne takové vyváženosti a fantaskní grácie jako Tim Burton nebo Wes Anderson, nicméně tenhle snímek měl opravdu obsah, rozsah a přesah. Bohužel s ohledem na aktuální tématiku a uhlazený styl preferuji jako letošního vítěze Oppenheimera. Christopher Nolan si to prostě zaslouží a jeho existence je pro světový film daleko důležitější. Promiň Yorgosi, ale je to tak, masivní mainstream tě za pár let pustí z hlavy i kdybys náhodou vyhrál.

plakát

Oppenheimer (2023) 

Nolan je mistrovský vypravěč, který naservíroval 180 minut precizního filmového kumštu. Vidět Oppieho v kině je v podstatě povinnost, která oproti obývákovému prostředí umocňuje jedinečný zážitek. Pokud za tohle nebude zlatá soška, pak Oscaři už nikdy nezískají zpět na své vážnosti a především úrovni.