Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (40)

plakát

Alcatraz (2012) (seriál) 

Prijemne prekvapeni, Neilla jsem zatim v zadnem serialu nevidel, tak jsem si rekl co mu jebe jebe, ale pak koukam, ze se v serialech objevuje celkem pravidelne. Pokud se bude kazdou epizodu takhle trosku ukrajovat z tajemstvi, tak by to mohlo byt fajn. Jenom se trochu bojim, jestli se pojede v kriminalnim zanru, ze se mi ty pribehy a chytani jednoho bad-guy za epizodu casem zevsedni. ║ No i ve ctvrtem dile se jelo podle stejne predlohy, takze skok hned na konec epky nebyla spatna volba :D To krimi me omrzelo docela rychle :P Budu praktikovat i priste...

plakát

Tajemství kruhu (2011) (seriál) 

Pilot slušnej, ale zatím to bylo takový úvodní oťukávání. Doufám, že se ale nebudou zabývat příliš teen problémy, jeden Smallville mám už za sebou. Na ději mě momentálně láka minulost jejich rodičů, než ten jejich Secret Circle :) Takže to, jakým směrem se tvůrci vydaj, zřejmě rozhodne, jestli tomu dám zelenou. EDIT: Po trech dilech jsem to vzdal, nemohl jsem vystat to, jak se porad na sebe priblbe divaj a ze stezejni dvojice mi neurvale pripomina Amandu a Kylea ze serialu Kyle XY.

plakát

Terra Nova (2011) (seriál) 

No jsem rad, ze jsem tomu dal pred Stedrym dnem druhou sanci, nebot zaver stal za shlednuti. Ted jenom doufat, jestli tomu daj druhou sanci i pani z FOXu. Kdo by taky nechtel sledovat druhy LOST ;) Docela i verim ze pokracovani bude, nebot kdyz uz do tohoto serialu vynalozili tolik prostredku, tak se jim nebude chtit projekt pohrbit, i prestoze mel spatny rating. Navic pochybuji, ze by zrusili jak Fringe, tak i Terru Novu. Fringe se zda byt vyzdimany a moc noveho toho uz nenabidne.

plakát

Zelený sršeň (2011) 

Komedie v komedii. Trochu mi to připomnělo nedávné Kick-Ass, ale akčně, vtipem a obsahově mu to sahá maximálně tak po kotníky. To jak dělal Rogen blbce, mě občas vytáčelo, i když ono se k němu asi nic jiného nehodí. Jeho společník byl v pohodě, ale zase se to zvrhlo tak, že sem přál záporákovi.

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

Kdyz uvidim u filmu "Rise of ..." nebo "... rising" a jedna se o pokracovani uspesneho filmu, tak ocekavam vetsinou nejaky prusvih, nejvic mluvi za vse Hannibal Rising. Tak vysoke hodnoceni predevsim za peknou akci, na kterou se dobre vzpomina. Opet mi ale chybelo trosku vic navaznosti na stary snimek Planety opic, ovsem jedna se pouze o pocatek apokalypsy (prirodni zmeny neobrajsneny) a navic v San Francisku a ne pobliz New Yorku, jako stary snimek :/ No mozna bude pokracovani a trosku objasni, jakym zpusobem se stali z lidi "tupi" otroci (zeby ten vir mel i jine ucinky?) a hlavne jaktoze opicaci verej v boha, prestoze svuj udel jiste znaji a vubec tady jsou prezentovani az prilis nezvykle chytre... No aspon zde byla zminka o raketoplanu. Hu hu hu 4,5* (zatim)

plakát

Kajínek (2010) 

Kvalitne zpracovana rekonstrukce Kajinkova pripadu, nyni jenom vyvstava otazka, co vsechno je pravda a co si scenaristi dobarvili? :)

plakát

Nikita (2010) (seriál) 

Skvela nahrada za Dollhouse :)

plakát

Počátek (2010) 

To už jsem někde viděl, ne? :) Třinácté patro, Zloději paměti...? Co do originality dnes již ničím překvapující film, ale i tak zdárně zpracovaný a nějakou tu obměnu přeci jen přináší. Lepší je na něj zajít do kina, neboť tam si vychutnáte parádní hudbu. Trochu mi chybělo objasnění, jakýže to "device" na to používali? Jinak ostatní věci jsou vysvětleny docela dopodrobna, to já rád. :o) První třetina filmu je tedy docela ukecaná a obsahuje lehčí intro alias Matrix. Pak se rozjede akcička na více časových rovinách, které se vůbec nemusíte bát, že ji nepochopíte. Na 5* mi tu chybí nějaký ten absolutní zvrat, který všechno změní a ne pouze nutnosti, které se navíc vyvíjejí přímo z probíhajícího děje. Ale i tak pro milovníky sci-fi je tento snímek nutností. Slušné 4*.

plakát

Predátoři (2010) 

4* uz jenom ze setrvacnosti. Velice dobry napad nas zavest na jejich planetku. Mensi vylidnovacka, ani me to nevadilo, ze tak krasne vsichni poumirali, zadna postava nebyla svata :)

plakát

Resident Evil: Afterlife (2010) 

Do ctverice vseho stejneho :) A po zaveru lze docela jasne rict, ze pokracovani bude nasledovat.