Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (40)

plakát

Smallville (2001) (seriál) 

Serial, ktery prosel behem 10 sezon obrovskym dejovym vyvojem a celkem se tu vystridalo hodne hlavnich postav. Do konce snad vydrzel pouze sam Clark spolecne s Chloe (diky za ni). Kdyz se mysli serial o mladi Supermana, tak se vsim vsudy, tzn. od teen problemu ve Smallville v prvnich sezonach az postupne k vaznejsi problematice v Metropollis od pulky serialu. Za co 5 hvezd? Hlavne za to, ze toto je prave ten prvni serial, ktery ze me udelal nevylecitelneho serialoveho zavislaka. A taky za to, ze jsem s nim stravil cca pulku sveho zivota :D

plakát

Chuck (2007) (seriál) 

Jeden z nejlepsich oddechovych serialu, ve kterem absolutne nejde o nejaky dej, ale v oblibeni si hlavnich postav a jejich hlasek. Pokud jsem mel spolecne s Chuckem na vecer naplanovano vice serialu ke shlednuti, zarucene jsem si pustil Chucka jako posledniho, protoze mi pokazde dokazal zlepsit naladu. Je opravdu malo serialu, ve kterych jsem se takovym zpusobem szil s postavami, konkurenty muze byt asi Dexter ci Prison Break. Pokud dokazete na chvili vypnout, nevadi vam nerd v hlavni roli, naivni komedialni spionazni akce, ani Jeffster humor, tak vas ani zprvu badass Casey a sexy Strahovski nemuze urazit a casem si serial oblibite tak jako ja. Potom vam bude jedno, zda se se bojuje zrovna proti Ringu, Fulcrumu nebo jinym organizacim, ktere se v serialu vyskytly.

plakát

Alcatraz (2012) (seriál) 

Prijemne prekvapeni, Neilla jsem zatim v zadnem serialu nevidel, tak jsem si rekl co mu jebe jebe, ale pak koukam, ze se v serialech objevuje celkem pravidelne. Pokud se bude kazdou epizodu takhle trosku ukrajovat z tajemstvi, tak by to mohlo byt fajn. Jenom se trochu bojim, jestli se pojede v kriminalnim zanru, ze se mi ty pribehy a chytani jednoho bad-guy za epizodu casem zevsedni. ║ No i ve ctvrtem dile se jelo podle stejne predlohy, takze skok hned na konec epky nebyla spatna volba :D To krimi me omrzelo docela rychle :P Budu praktikovat i priste...

plakát

Terra Nova (2011) (seriál) 

No jsem rad, ze jsem tomu dal pred Stedrym dnem druhou sanci, nebot zaver stal za shlednuti. Ted jenom doufat, jestli tomu daj druhou sanci i pani z FOXu. Kdo by taky nechtel sledovat druhy LOST ;) Docela i verim ze pokracovani bude, nebot kdyz uz do tohoto serialu vynalozili tolik prostredku, tak se jim nebude chtit projekt pohrbit, i prestoze mel spatny rating. Navic pochybuji, ze by zrusili jak Fringe, tak i Terru Novu. Fringe se zda byt vyzdimany a moc noveho toho uz nenabidne.

plakát

Tajemství kruhu (2011) (seriál) 

Pilot slušnej, ale zatím to bylo takový úvodní oťukávání. Doufám, že se ale nebudou zabývat příliš teen problémy, jeden Smallville mám už za sebou. Na ději mě momentálně láka minulost jejich rodičů, než ten jejich Secret Circle :) Takže to, jakým směrem se tvůrci vydaj, zřejmě rozhodne, jestli tomu dám zelenou. EDIT: Po trech dilech jsem to vzdal, nemohl jsem vystat to, jak se porad na sebe priblbe divaj a ze stezejni dvojice mi neurvale pripomina Amandu a Kylea ze serialu Kyle XY.

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

Kdyz uvidim u filmu "Rise of ..." nebo "... rising" a jedna se o pokracovani uspesneho filmu, tak ocekavam vetsinou nejaky prusvih, nejvic mluvi za vse Hannibal Rising. Tak vysoke hodnoceni predevsim za peknou akci, na kterou se dobre vzpomina. Opet mi ale chybelo trosku vic navaznosti na stary snimek Planety opic, ovsem jedna se pouze o pocatek apokalypsy (prirodni zmeny neobrajsneny) a navic v San Francisku a ne pobliz New Yorku, jako stary snimek :/ No mozna bude pokracovani a trosku objasni, jakym zpusobem se stali z lidi "tupi" otroci (zeby ten vir mel i jine ucinky?) a hlavne jaktoze opicaci verej v boha, prestoze svuj udel jiste znaji a vubec tady jsou prezentovani az prilis nezvykle chytre... No aspon zde byla zminka o raketoplanu. Hu hu hu 4,5* (zatim)

plakát

Americká krása (1999) 

Zřejmě to možná mělo být depresivní drama, ale já se u toho dost bavil a na závěr měl příjemný pocit, snad možná kvůli jistotě smrti hlavního hrdiny a že si to ještě pořádně užil. (spoiler) Trochu mi nedává spát závěr, bylo celkem jasné, že ho buď manželka nebo soused zabije, ale proč zrovna soused? Tu scénu předtím, jak za ním přišel do garáže, jsem pochopil teda jako, že si přišel ověřit, jestli právě nevykopl syna z domu pro nic za nic. A to že ho Kevin odmítl, tak si uvědomil, že udělal chybu a rozbrečel se. No asi jsem to tak trošku misunderstood. :P

plakát

Zelený sršeň (2011) 

Komedie v komedii. Trochu mi to připomnělo nedávné Kick-Ass, ale akčně, vtipem a obsahově mu to sahá maximálně tak po kotníky. To jak dělal Rogen blbce, mě občas vytáčelo, i když ono se k němu asi nic jiného nehodí. Jeho společník byl v pohodě, ale zase se to zvrhlo tak, že sem přál záporákovi.

plakát

Karanténa (2008) 

Přestože jsem film viděl docela nedávno, pamatuji si z toho opravdu málo. Vím, že mě opět pěkně štvala roztřepaná kamera, asi tomu nikdy nepřijdu na chuť. No dal jsem tomu šanci už jenom kvůli Dexterový sestře. Zdálo se mně, že vidím DejaVu španělského hororu, který jsem bohužel neměl tu čest dosledovat právě díky tomuto stylu kamery. Ale jako horor uspěl, trochu jsem se i bál :)

plakát

Rychlejší (2010) 

Na to, jak jsem se na film tak dlouho těšil tak absolutní zklamání, Dwayne tam chodí jak nějaký robot, sem něco výjimečně s někým prohodí nebo ho rovnou odpráskne. Docela by mě zajímalo, kolik slov vůbec pronesl za celý film a tohleto má být hlavní hrdina? Nebýt nájemného vraha, jeho pěkný káry a fešný kočky, byly by to pouze 2*. Škoda, Dwayna teda pěkně dlouho teďka nemusíme :)