Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (989)

plakát

Básník války (2007) 

Záležitost je to průměrná, ale bod navíc za mou oblíbenkyni Ninu Dobrev. Režisér dekadentních filmů Damian Lee zdá se konečně natočil něco, čím dle všeho završil svou neslavnou kariéru. Ale se ctí, tohle jeho poslední dílko mě oslovilo, i když ze začátku to vypadalo děsně strojeně, až jsem vzdychal zoufalstvím. Ale dojem byl napraven, i když mám pocit, že lesní scény točili pořád na jednom místě.

plakát

Hory zalité krví (2009) 

Originální horor s perfektní atmosférou, napětím...no prostě vším, co hororovo-thrillerový divák od filmu žádá, to se tady najde. Sice je tam občas pár nejasností, ale lze je skousnout, protože po závěrečných titulkách se vám bude zdát, že jste po delší době viděli konečně nějaký pořádný horor. Janet Montgomery je kus a Sophie Monk taky, takže i je na co se koukat z této stránky :o) Z daného potenciálu šlo vytěžit víc, ale dle všeho bdue dvojka. Prosím! :oD

plakát

Slunce, seno, erotika (1991) 

Nejslabší z celé série, ale i tak vcelku povedená záležitost, především oceňuji první polovinu natáčenou v Itálii.

plakát

Slunce, seno a pár facek (1989) 

O kus slabší než jednička, přesto koukatelné a s kýblem povedených džouků.

plakát

Slunce, seno, jahody (1983) 

První díl je jasně nejlepší, ve všech aspektech. Odpůrce popravdě nechápu, humor je to originální a velice nakažlivý :o)

plakát

Pýcha národa (2009) 

Hostely Eliho Rotha mám rád. Tohle? Fiktivní trailer kde toho neni nic moc k vidění? Pchjuj...

plakát

Pach krve 3 (2009) 

No mě se to líbilo, velice :o) počínaje první micinou až po tu, kterou hrála Janet Montgomery, o kterou jsem se začal zajímat už od Skins. Napětí to má, zajímavý smrtě taktéž a zajímavý konec. Klidně bych skousnul, kdyby se natočila čtyřka :oD ale s podobnou hlavní herečkou.

plakát

Boot Hill (1969) 

Nadprůměrná záležitost dvojice Hill + Spencer, která sice nemá na 4 hvězdy, ale na nedělní odpoledne příjemná podívaná.

plakát

Temná krajina (2009) 

Bod za Lauren German(!), kvůli ní jsem se na to díval, dále za hudbu, mysteriózně napínavou atmosféru a za dobře zpracované klišé. Bod dolů za nezodpovězené otázky, to mě nakrklo asi nejvíc. Vůbec nevím, co si o tom mám nakonec myslet, ale líbilo se mi to. Zvláštní dílo.

plakát

Boeing 747 v ohrožení (1996) 

Průměrný filmeček s akorátním napětím. Jen nepochopím, proč hlavní roli hraje Seagal, když, spoiler, chcípne prakticky na začátku. Na svou dobu slušný film, amíky pak napadlo natočit ještě Air Force One s podobným, více patriotským nápadem.