Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (293)

plakát

Neomanželka (2022) 

Není to vůbec špatný film, ale čím víc se blížil konec, tím více jsem byl zmatený a lehce znuděný. Vysloveně takový konec jsem fakt nečekal.

plakát

Mládí (2015) 

Obdivuji zejména herecký výkon Caina a Keitela. Samotný film mě svádí opravdu k zamyšlení nad mládím a stářím. Celkově působivý film, který kazí děj před koncem filmu.

plakát

Pravda je jen slovo (2013) 

Zajímavý film k zamyšlení, který ledacos vypovídá o tom, co se může dít u soudního dvora.

plakát

Běžící muž (1987) 

Mně se to fakt líbilo i když chvilkama to bylo "stupidní" ve výsledku to mělo příběh a Arnold je Arnold :) Přirovnal bych to k Hunger Games k prvním dílům :)

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Viděno poprvé na Netflixu a musím říct, že trochu lituji toho, že jsem nebyl na tom v kině. Každopádně absolutně bravurní film s napínavým dějem a lehce romantickou kličkou. Paráda, za mě snad i lepší než první díl.

plakát

Noelin deník (2022) 

Pohodová vánoční oddechovka, docela se mi to líbilo, akorát ten konec bych udělal trochu jinak.

plakát

Betlémské světlo (2022) 

Ufff, tak jsem to ani nezvládl dokoukat. Není to můj šalek kávy.

plakát

Predestination (2014) 

Cestování časem je hodně vidět u Stargate, někdy se to povedlo a někdy ne. V tomto případě je to tak 50 na 50 příběh to má ale něco mi u toho filmu chybí.

plakát

Vyvolená (2022) (seriál) 

Trochu mě překvapuje tak nízké hodnocení...určitě se nejedná o žádný zázrak ani to nechci moc nějak obhajovat má to spíše negativní stránky, ale koukatelné to je. 40% Já moc nechápal hlavní postavu, prostě jsem se v ní nevyznal, jednou se chovala tak a pak zase jinak. Hlavní záporák byl taky zvláštní...uvidíme jestli bude někdy druhá série ...

plakát

Sly (2023) 

Moc povedený dokument, který vysvětluje některé otazníky u Stalloneho, nicméně mi tam dost věcí chybí a spousty zmínek o dalších filmech, které natočil.