Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Rodinný
  • Krátkometrážní
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (8)

Krok za krokem

Krok za krokem (1991)

Krok za krokem, sitcom kterej stále baví uz přes 30 let. Přesto za tu dobu, co se na něj dívám, tak na něj začínám mít také jiný pohled. Potvrdilo se tu pravidlo, že čím více děti stárnou, tak tím je s nimi méně zábavy a s přibývajícími díly to bohužel platilo, což by třeba vysvětlovalo, proč se postupně stále méně a méně v seriálu objevoval Mark a takový Brendan zmizel uplně. Samozřejmě nebudu jediný, který tu zmíní, že po odchodu asi největšího oblíbence většiny diváků (včetně mě), Kouďáka, šel seriál ještě víc dílů. Díly se postupně stávaly průměrnějšími, věci se často opakovaly, ale naštěstí tu byl Cody, kterej vždy přišel na scénu, řekl “čéče” a “hh-ha” a dokázal to zachránit. U něj jsem se smál skoro pořád. Po jeho odchodu seriál upadal rychleji a rychleji a nedokázali ho zachránit ani další tahouni, jako “Dana suchar”, či typickej Američánek J.T. A to už vůbec nemluvím o náhradách za Kouďáka. Jen se zde ukázalo, jak je težké se dostat na vrchol, ale ještě těžší je se tam udržet. Starší díly jsou svoji úrovní rozhodně jinde, než ty nové a i proto nemůžu dát plný počet hvězdiček a věřte mi, že bych je dal moc rád. Ale jako celek je tenhle sitcom pro mě jeden z mých nejoblíbenějších, doba se sice pořád mění, ale tohle zůstává. Ať už v televizi běží jakýkoliv díl, tak vždy se na něj moc rád podívám a zlepším si náladu. Hh-ha

Okresní přebor

Okresní přebor (2010)

Lavi by si tady vůbec nekopl...Jirka Luňák, Jarda Kužel, Fun din Dung a prostě všichni by Vyšehrad strčili do kapsy! Perfektní obsazení ve všech rolích a narozdíl od Vyšehradu, kde byly občas vtipy velmi často nucené, opakované a místy i trapné, tak tady je to pravý opak....z každého dílu by se dala vybrat spousta scének či hlášek, které by se daly zarámovat a jsou velice známé a originální, nestává se často, aby vás GPS zavedla do úplně jinýho Újezda, nebo za klub okresního přeboru hrál Vietnamec z tamní nejvyšší soutěže. Seriál určitě sedne více divákům a nejen fotbalistům kteří hráli ať už Ligu mistrů, nebo okresní přebor.

MOST!

MOST! (2019)

MOST! BUDE ZAJÍMAVÝ DOST? Ověřená dvojice Prušinovský & Kolečko, tomu napovídá a po shlédnutí seriálu zjistíte, že tomu doopravdy tak je. Sám jsem se na jejich další dílo těšil, ale sám jsem nevěděl co od seriálu čekat, ani tentokrát jsem zklamán rozhodně nebyl. Jedinečný nápad, opět tu je skvělý humor a hlášky. V posledních dílech zjistíte, že seriál není pouze komedií, ale z části i dramatem. Takové zakončení jsem u žádného seriálu ještě nezažil. Rád bych tu opět pochválil obsazení. Martin Hofmann, který po skvělém výkonu v Trpaslíkovi znovu zazářil, ale např. Erika Stárková, Zdeněk Godla atd. byli pro mě před seriálem naprosto neznámí herci a všichni zvládli své role skvěle. Příznivec druhé série však nejsem, protože si myslím že by to seriálu neprospělo a hlavně jsem z něj až tak unešený zase nebyl. Rozhodně to však bylo opět parádní dílo a na to další od Prušinovského a Kolečka se už velmi těším.