Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (32)

plakát

Aftersun (2022) 

Opravdu jsem se snažil v tomhle filmu najít nějaký hlubší význam,ale asi jsem to nepochopil a nevím o co v tomhle filmu vlastně šlo

plakát

Oppenheimer (2023) 

Už když bylo oznámeno že Christopher Nolan chystá film o stvořiteli atomové bomby jsem si říkal,že to je téma které mě vlastně až tak moc nezajímá,a začal jsem mít obavy jestli mě film s tímto tématem dokáže nějak zaujmout. Bohužel moje obavy se naplnily a Oppenheimer je tří hodinový prázdno kde se jenom žvaní žvaní žvaní a ještě jednou žvaní. Jediný pozitivnější moment byl pro mě uprostřed filmu,kde probíhá první ostrý test této bomby a člověk cítí napětí a intenzitu daného momentu. To je ale jen 15 minut z celého filmu a to je sakra málo. Nolana mám hodně rád,ale tohle je pro mě nejslabší kousek z jeho bohaté kinematografie. A vlastně úplně nechápu co je na tomhle filmu tak vyjmečného,že jsou z něho všichni "odpálení,, .

plakát

Blondýnka (2022) 

Životní výkon Any de Armas. Průlet životem jedné nešťastné Hollywoodské hvězdy,bohužel natolik zkratkovitý a tím pádem natolik odtažitý,že v člověku nevyvolá dostatečný emocionální zážitek. PS: Finální scéna se sluchátkem v ruce a vynikajícím hudebním doprovodem ve mě dokázala neskutečně rezonovat.

plakát

Predátor: Kořist (2022) 

Velmi atraktivní indiánské prostředí,velmi atraktivní Amber Midthunder,a velmi atraktivní a sexy vizuální zpracování s působivým soundtrackem,nese do téhle Predátoří série svěží vánek. Obzvlášť po nepovedené komedii s názvem Predátor:Evoluce,si tuhle KOŘIST rád pustím znovu !

plakát

Iveta (2022) (seriál) 

Jde vidět že když je dobrý námět,tak i češi dokážou natočit něco kvalitního.

plakát

Dark (2017) (seriál) 

Miluju cestování v čase a paradoxy s ním spojený,a tenhle seriál je klenot tohoto žánru ! Už od začátku se vám začne škvařit mozek,protože vás seriál zahltí spoustou postav (verzí),a mě trvalo asi tři díly než jsem se v tom začal aspoň trochu orientovat. Tohle je seriál u kterého se musíte opravdu soustředit každou minutu,protože každou další serií to bude čím dál víc komplikovanější a složitější na pochopení,takže pokud se v tom ztratíte budete v řiti. 1 serie je celkem v pohodě na pochopení,2 serie už přitvrdí a začne být trochu složitější,a 3 serie tam už jsem byl ke konci fakt hodně zmatenej,ale i tak jsem se to snažil nějak chápat . Občas se mi stalo že jsem seriál musel pauznout a zapřemýšlet co to vlastně teď sleduju. V průběhu seriálu si budete klást čím dál víc otázek,a je super že dřív nebo později vám na všechny otázky seriál odpoví. Tohle je německej maisterštyk !

plakát

Poslední noc v Soho (2021) 

Audiovizuálně působivý snímek,se dvěmi nejvíc sexy herečkami současnosti.

plakát

Texaský masakr motorovou pilou (2022) 

No.........Asi po stopadesátéosmé tu máme další tupou vyvražďovačku,kde skupina mladých lidí jede někam do zapadákova kde je jednoho po druhém kosí nějaký ten zabiják. Jak originální ! Nový Texaský masakr už spadá spíše do kolonky filmů jako Pátek13  8,9,10 atd. kde už se vaří z vody a člověk neví jestli je to parodie nebo to tvůrci opravdu myslí vážně. Půlku filmu Leatherface krájí náhodné postavy bezproblému na první pokus,když ale na konci stojí před hlavní hrdinkou,najednou se do ní nemůže trefit ani na třetí pokus......hmm to je náhodička. ( Sorry,ale hlavní hrdinka vypadá jako nějaký transgender,kde člověk nepozná jestli je to holka nebo kluk). Leatherface schytá minimálně 3 rány z brokovnice,dostane levej hák (za který by se nemusel stydět ani Rocky Balboa) motorovkou přímo do ksichtu,a vy si říkáte že už přeci musí být po něm. Jenže né,i přesto v poslední scéně vyběhne bez jediného škrábanečku,jako kdyby se mu vůbec nic nestalo......wau. Tento film si nezaslouží ani ty průměrné tři hvězdy. Tento film raději ani neměl vzniknout !

plakát

Pěreval Ďatlova (2020) (seriál) 

Vynikající ruský serial o incidentu,který je svým způsobem nevyřešenou záhadou dodnes. Špetka mysteriózna/nápaditá kamera/skvělé emocionální momenty které dokážou v ten správný moment přitlačit na pilu/hrátky s očekáváním diváka které vám tvůrci v zápětí zase vyvrátí/nebo flashbacky hlavního hrdiny do 2. světové války/ tohle všechno dělá z Pereval Dyatlova výjmečný seriál který stojí za to vidět !

plakát

Nadosmrti (2021) 

Fajnovej survival thriller s nádechem SAW.