Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Horor

Recenze (2 037)

plakát

30 minut nebo méně (2011) 

Od režiséra Zombielandu jsem čekal něco vtipnějšího. 30 Minutes or Less je jen průměrná americká komedie mixnuta trošku akcí. Humorná část filmu moc nefunguje a akční část taky není o moc lepší. Eisenberg byl skvělý, ale zbytek jeho kolegů docela bídá. Snad Zombieland nebyl jen taková vlaštovka.

plakát

Jiná země (2011) 

Takhle zvláštně jsem se dlouho necítil po skončení filmu. Another earth je ze začátku strašně krutý a smutný film, ale postupně času se změní něco v tak krásného a milého, že to nejde slovy ani vyjádřit. Opět a zase musím pochválit fantastický casting, skvělou práci pana režiséra a scénaristy. Jsem rád, že i v téhle težké době pro film se najde tolik talentovaných tvůrcu.

plakát

Umění zapadnout (2011) 

Emma Roberts je naprostá bohyně. Jak vzhledově tak herecky. Filmů s podobnou tématikou je spousta, ale je neuvěřitelné, co dokáže špetka talentu za kametou a hlavně fantastický casting. Díky tomuhle se vyplatí americký film ještě sledovat. Díky za to !

plakát

Lidská stonožka 2 (2011) 

60 minut totální nudy a sledování vyžraného prasete, jak hledá své oběti a 20 minut naprosté nechutnosti. První díl byl zábavný, ale tohle byla obrovská nuda. Na druhou stranu, hodně dobrý nápad to natočit černobílé. No uvidíme, co třetí díl.

plakát

Shake Hands with the Devil (2007) 

Tady každý vidí, co je OSN zač. Víc lidí jako Romeo Dallair a hned bude na světě lépe. Proč do téhle země USA, VB a další země nevstoupily ? Jo aha ... Není tam asi dostatek ropy narozdíl od Íráku nebo Libye.

plakát

That's It, That's All. (2008) 

Ne tak kvalitní jako The Art of Flight, ale přesto pořád hodně kvalitní dokument o snowboardingu. Jen mohlo být více záběru z terénu a méně ze snow parku.

plakát

Dluh (2010) 

Slušný old school psychologické drama se špetkou akce. Helen Mirren byla jako vždy fantastická. Potěšil ve vedlejší roli i Tom Wilkinson, který v poslední době hraje samé hajzlíky. Hodně mě zklamal takový až klasický Holywoodský závěr. Tam by to šlo udělat trošku jinak a určitě lépe.

plakát

That's What I Am (2011) 

That's What I Am je přeně ten film, který v poslední době vyhledávám. A to hlavně díky sympatickému hereckému obsazení a kvalitnímu scénáři. Člověk by neřekl, že tak prostý děj jde tak skvěle napsat , odvyprávět a natočit.

plakát

Rozchod Nadera a Simin (2011) 

Ještě, že jsem ve Varech nestihl promítání, díky solidní opici, protože jsem si jistý, že bych to celé prospal. Dvě hodiny se řeší problémy v manželství a potom spor mezi chůvou a zaměstnavatelem. Jistě by to nebyl správný Íranský film, kdyby tam každý na sebe neječel a nehulákal.

plakát

Bellflower (2011) 

Tohle je ten oceňovaný a chválený snímek ze Sundance ? Já dvě hodiny viděl jen blbou love story a trápení díky ní. Vizuál je na slušné úrovni a respect před Glodellem, že za pár dolarů natočil ve světě oceňovaný film. Sice nechápu čím je tak vyjmečný, ale třeba to je má chyba.