Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (578)

plakát

Tiché místo (2018) 

Hodně zajímavé, ale z potenciálu se dalo vytěžit víc.

plakát

Podraz (1973) 

Tak jsem ten skvost konečně viděl. Netřeba se asi nějak rozepisovat, scénář i výkony jsou dokonalé. Ale co je sranda, člověk si říká, kolik z těch věcí už někde viděl, a pak mu dojde, že ti všichni kopírovali Podraz. :)

plakát

Tenkrát v ráji (2016) 

Těžký průměr. Nejvíc zářily skály, když nikdo nemluvil.

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

Tak jsem to konečně taky viděl. Prvního Avengera, tj. posledního Avengera, kterého jsem ještě neviděl. A zase tak průměrné, jak naznačuje hodnocení, to nebylo. I když záporák toho moc nepředvedl, efekty nebyly zrovna dokonalé, na mě málo světla, závěr lehce podivný, takže vlastně možná bylo... Ale jsem rád, že jsem zkompletoval dosavadní MCU. :)

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Před filmem jsem se naštěstí vyhnul všem spoilerům vyjma toho, že je to boží a že konec je brutální. To tak nějak fanoušek (kterým už asi jsem) očekává, Ale ono to fakt je BOŽÍ a konec je fakt BRUTÁLNÍ. Thanos je nejlepší záporák, nehraje si na kruťáka, ale prostě jím je, i když city neztratil. Bavily mě všechny postavy, zvraty, nástupy, vtipy, prostě všechno. Soundtrack tentokrát netvořil polovinu úspěchu, protože je to tak dobrá zábava, že to ani nebylo potřeba. Stačil ten jeden, všem známý Avengers motiv. Tá... tam tam ta dáá... tá, dá, dáá! :) Mrazí mě z toho ještě teď.

plakát

Pásky z Nagana (2018) 

Zážitek, na který nejde zapomenout, a dokument, který si nemůže neužít nikdo, kdo to pamatuje.

plakát

The Orville - Pravidlo většiny (2017) (epizoda) 

Jako člověku, který se běžně dohaduje se stoupenci Tomia Okamury, se mi u toho chtělo málem zvracet. Každopádně ale geniální díl! Měli by ho vidět (pro jistotu) všichni Češi.

plakát

The Disaster Artist: Úžasný propadák (2017) 

Super. Francové to zahráli skvěle. Pustili jsme si to hned po Pokoji, takže ideální stav. Některé scény byly původně záhrány strašně špatně, ale byla fakt výzva zahrát je stejně špatně.

plakát

Pokoj (2003) 

Dávám 3 hvězdy všem tvůrcům a hlavně Tommymu za to, že do toho šli. Je to příšerně strašné, ale jsem rád, že jsem to podstoupil. :D

plakát

Život je krásný (1997) 

První polovina filmu mi přišla jako stará komedie za 3*, ale tušil jsem, co přijde a jak to bude vypadat, a taky že jo. Věděl jsem, že to bude muset být až do konce sranda, i když to sranda už nebude moct být. Příběh otce, který věděl, že je lepší si do konce zachovat úsměv a naději, protože skončit úplně stejně ve smutku a beznaději je na hovno.