Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (1 208)

plakát

About Love (2005) 

První příběh je nádherný, křehký a laskavý a ti dva mladí jsou úžasní, druhý příběh je jasně nejslabší a ta hudební vložka vyloženě ujetá a třetí je zase hezký, trochu smutný, i když kvalit prvního stejně nedosahuje. Tokio *****, Taipei **, Shanghai *****.

plakát

Absurdistán (2006) 

Tak to je děsivá vize budoucnosti. Nejhorší je, že je alespoň částečně reálná.

plakát

Adamova jablka (2005) 

Veselý i smutný, krutý i laskavý, hluboce lidský a velmi neobyčejný je tenhle příběh jednoho faráře a několika vězňů. Nemám co dodat, opravdu krásný film.

plakát

Adaptace (2002) 

Je velmi zábavné sledovat, jak vzniká jeden scénář, všechny ty Charlieho úvahy, prostřihy do minulosti a budoucnosti, pochybnosti o sobě samém a tvůrčí krize, bratr Donald, kterému jde všechno tak snadno a neuvěřitelně akční závěr, který prostě nečekáte. Je to prostě zajímavý film.

plakát

A dost! (2013) 

Opravdu nevšední zápletka, skamarádit se zrovna s bývalkou svého současného přítele a poslouchat o něm jen to nejhorší. A pak pokazit co se dá.

plakát

Aeon Flux (2005) 

Po neskutečně slabém začátku se to rozjede ve chvílí, kdy už to s tím filmem pomalu chcete vzdát a nakonec je to poměrně zajímavý příběh. Jen mi trochu vadí to rozvrstvení - muži vládnou a rozhodují a ženy bojují, v poslední době je těch bojujících hrdinek nějak moc.

plakát

Africká Královna (1951) 

Nikdo jiný neumí tak dokonale zahrát okouzlující starou pannu jako Katherine Hepburn

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Moje absolutní špička v akčních filmech. Výborný napínavý děj, Matt Damon je dokonalý agent, který se nenechá nikým zaskočit (ty měsíce příprav bojových umění dokonale zůročil), únikové scény jsou výborné a naprosto uvěřitelné, automobilová honička je prostě dokonalá a Franka Potente se sem výborně hodí. Prostě skvělá akční jízda.

plakát

Aienji (2003) 

Jeden z nejrásnějších a nejsmutnějších romantických filmů, jaký jsem kdy viděla. Příběh osamělé dívky s rukavicí, která potká lásku, prožije nejšťastnější chvíle svého života a zanechá nesmazatelnou stopu v mysli lidí, kteří jí milovali. Film je natočen tak dobře, že od samého začátku neodtrhnete oči od obrazovky, je vtipný, milý, s krásnou hudbou, až je vám líto, že všechna ta bezstarostnost najednou končí a směřuje k nevyhnutelnému konci, kde jsem se slzám neubránila.

plakát

Air Force One (1997) 

Dobrý akční film , napínavý , prezident hrdina , no nakonec proč ne , kdo by takového nechtěl.