Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (41)

plakát

V Bruggách (2008) 

Ano, ano, ano.. Tohle je naprosto můj šálek čaje, čístá esence zábavné gangsterky a toho, co mě vždy bavilo v těchto filmech sledovat nejvíce, t.j. posunout tyto gaunery do naprosto obyčejných situací, ať už se jedná o výlet do Brugg a jejich toulky městem, nebo řešení krizových situací. Ralph Fiennes je naprosto démonický a umím si ho představit film pouze o jeho životě..

plakát

Zatímco spíš (2011) 

Film s naprosto originálním námětem i atmosférou o vrátném poskytujícím "nadstandartní" služby obyvatelům celého domu sráží v mých očích pouze místy nelogické chování ústředních postav v klíčových okamžicích. Jinak vše funguje jak má a já se jdu podívat po dalších dílech J. Balaguera

plakát

Prometheus (2012) 

Zabavilo, dohledavani vyznamu jeste tyden po skonceni filmu. Nejprve me bavilo, nadseni nad ruznymi teoriemi vystridalo znechuceni, ze takovehle nasledky filmu asi nejsou ok. Iracionalni chovani posadky uz je defacto legendarni.. Skoda hypeu..

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Prvoplánovité - klišovité a předvídatelné, ale přesto hravé, zábavné a inteligentní příběh chudého černocha z pařížského sídliště a multimilionářského ochrnutého boháče. Jedna hvězda dolů za rekapitulující pasáž, která mi dokonale předvedla jak moc se film snaží být skutečně univerzální a skutečně pro všechny..

plakát

Avengers (2012) 

Pravdepodobne prulomova zalezitost, ktere natolik plni kapsy Marvelakum, ze odstartuje dalsi vlnu comicsovych filmu a solovek jednotlivych hrdinu. Jednotlivi clenove tymu predstaveni v predchozich filmech, film bezi ve vysokem tempu, ktere v mych ocich ztratil pouze pri smrti jednoho z clenu SHIELDu (umyslne nejmenuji), kdy me radoby vaznost okamziku nedokazala dojmout ani co by se za nehet veslo. Cobie Smulders na me pusobila vyslovene rusive a jeji herecky projev me nijak neoslnil a chvilemi krapet prehraval i muj oblibeny Samuel L. Jackson.. Ve svetle tohohle filmu je videt markantni rozdil mezi filmovym svetem Batmana a Avengers, kdy oba pristupy maji sve publikum...

plakát

Chuck (2007) (seriál) odpad!

Absolutně nechápu hodnocení tohohle seriálu. Většina uživatelů zde dává 4-5 hvězd, což je naprosto mimo. Seriál je pubertální slátanina točená v poklusu s herci natolik přehrávajícími, že to ani není vtipné. Akční zápletky jsou tragické a průhledné, ty "geekovské" kecy jsou narozdíl od BigBangTheory naprosto slaboduché. Dal jsem 5 dílů a mám dost. Seriál si "Odpad" hodnocení nezaslouží, je na 1-2 hvězdy, ale pokud toto hodnocení sníží celkový rank seriálu a nebude jím ztrácet čas další divák, tak za to stojí..

plakát

Melancholie (2011) 

Skvělý zážitek, pro mě naprostá radost z kinematografie. S přítelkyní jsme k filmu přistupovali dost s rezervou, ale po skončení jsme jen zůstali civět. Bavil jsem se u obou velice odlišných částí filmu, za mě skvělá sonda do posledních dnů lidstva a nad jednotlivými výklady symbolů kterých je ve filmu spousta se bavím stejně jako nad filmem samotným. Osobně si myslím, že o tohle přesně Trierovi jde a netočí film primárně aby se každý zarazil u jednotlivých symbolů ve filmu, příze na nohách atd, ale jde mu o to, že lidé po skončení jeho dílo dále řeší a baví se o něm. Stejně jako je tomu v Lynchově Městečku Twin Peaks atd.

plakát

Policejní odznak (2002) (seriál) 

Absolutní pecka. Banda zkorumpovaných fízlů s jejich vzestupy a pády. Kromě slabší 4. serie kterou ale stojí zato protrpět jsou zde všechny prvky které oceňuji na seriálové tvorbě současnosti. Vedení delšího případu klidně přes celou řadu. S charaktery projdete opravdu řádný kus cesty a zápletka rozvinutá přes 5., 6. a finále 7 serie je jedno z nejlepších co jsem viděl. Glenn Close, A. Anderson a hlavně Forest Whitaker jsou jedním slovem skvělí! Poslední díl 7. serie a speciálně Vicovo sólo před mikrofonem jsem řádně vydýchával. Pro mě top seriál několika posledních let vedle kterého vypadá DEXTER se všemi možnými CSI atd jako pořady z pásma Kuřátka. Hotovo

plakát

Zelený sršeň (2011) 

po dlouhe dobe film v kterem se rozchazim se zdejsim vetsinovym nazorem. Pro me vsechno spatne az na par detailu. Temi jsou waltz jako zaporak a postava Kata(a to rozhodne ne celou dobu). S.Rogen je uplne mimo,neprijde mi vtipny ani jednou,jeho finalni pokus o akcni scenu je tragicky prave tim jak se snazi pusobit realne. C.Diaz celou dobu prehrava nebo jeci.. A to upozornuju,ze iron many,batmany,pilgrima,kick-ass a dalsi komixaky proste miluju..tohle je nuda a des souhlasim s komentarem kiddo

plakát

Biutiful (2010) 

Poctivá filmařina s odvrácenou stranou lidského života i dnešního světa. Naprosto skvělý Bardem, hvězdička dolů za linii s "mrtvými".. Všechno ostatní u mě fungovalo na jedničku.