Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Rodinný
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama

Recenze (30)

plakát

Můj kamarád drak (2016) 

Nudný námět s nudnou hudbou a stárnoucím Bertem Redfordem. Drak Mrak je digitální zmrdství. Urban si střihl roli chamtivého dřevorubce - good :D Já se nudil i při dojemných scénách, kterých ve filmu bylo požehnaně a to je kurva špatně!! Kolikrát je lepší film Kalousek a stále Babiš nežli spleť romantických scének v Dráčkovi zeleném jak žába kuňkalka z rybníka u Dolních Hbitů. Pryč s touhle šmejdovinou.

plakát

Provinění (2016) odpad!

Hopkins a Pacino - na plakátu jasno ("ty bláho tihle dva když se potkají, tak to bude nářez"). Hopkins a Pacino - realita poněkud jiná ("ty bláho tihle dva se potkali a nic?"). Duhamel a Hopkins - ("ty bláho ten Duhamel je drsnej jak rajče v kečupu"). Ani bláznivej japonskej motorkář nespasil Misconduct.Provinění upadá do neméně zábavných a bavných snímků, jež přibližují divákovi realitu o právnických umech a řemeslu konkrétně. Hopkins jako farmaceutický magnát nudí (jeho blonďatá štětka mu alespoň trochu zachraňuje reputaci, neboť její tělíčko je jistě skvostnější než Anthonyho stařecký pupek). Pacinovi odešla jiskra se třetím dílem Godfathera. Tak ti nevim jestli dvě hvězdy nejsou nadmíru. Film má jistě zajímavé téma, ale sráží ho především nevhodně zvolený Josh a slabota v podání HopPacina. Škoda škoda škoda.

plakát

Mike i Dave sháněj holku (2016) odpad!

Aubrey a Anička za 2 hvězdy. Stále platí můj komentář na pana Efrona - je to prostě dement. A tenhle film je vcelku prostě jen dementní. Ale ta Hawaii je pěkná, že jo? :)

plakát

Buchty a klobásy (2016) 

Vykutálená švanda. Spousta sprostýho humoru, který prostě bavil! Parádně perverzní a skvěle hláškoidní. Sausage party je pro mě animovaným překvapením roku dvoutisíctéhošestnáctého. Ser na to, že záporák je prostě kundošťouch!

plakát

Tohle je náš svět (2016) 

Ten film je hlavně o myšlence. Ta myšlenka je ryze z vesmíru naivity, prostopášné ideologie a kdo ví čeho. Ta myšlenka je fantastická, neproveditelná, skutečná, bezpovrchní. Ta myšlenka ukazuje jak je náš svět složitý, nepřehledný, povrchní a rozpačitý. Ta myšlenka ukazuje jací by mohli být lidé spokojenější, šťastnější a silnější. Ta myšlenka hlavně spojuje, stmeluje ... Moderní svět jen rozděluje, rozvrací, krade, bere, trestá. Myšlenka obohacuje, dává, nabízí. Nechť jednou přijde doba, kdy tuhle myšlenku budeme brát jako součást svých životů. :)

plakát

Hledá se Dory (2016) 

Další Pixarovské podvodní dobrodrůžo. Tentokrát se neztratil kapitán Nero, nýbrž jeho šlapka Doris. Doris při svých kouzelných cestách zjistí, že být postižený neznamená být méněcenný a tak se nechá vcůcnout do kanalizace - scénář je přímo parádní. Gró filmu? Family&Friends jsou prostě #1. Doris kvůli tomuto zjištění musela přeplavat celý oušn. Nemo byl skvělý - byl inovativní - byl originální. Tahle rybkoidní komedie je jen opakovačka a jak se říká - opakování vtipu je jako nasrat nepřivázanýho bulldoga - to nechceš! Snad Pičar nebude přemýšlet nad další lehkovážnou pokračovačkou.

plakát

Hledá se Nemo (2003) 

Překvapil mě prvně, překvapí mě i podruhé. Ač to nerad přiznává - tady se český dabing velice blýskl. Nemo je kult stejně jako Shrek, stejně jako Toy story. Tyhle pohádky budou přetrvávat for ever ever ever jak by řekl KanyeWest.

plakát

Matky na tahu (2016) 

Americká komedie jednadvacátého století vol. 12574 - asi mají přednastavený nějaký program a jen dosazují herce, prostředí a kompars. Jinak si nedokážu vysvětlit, proč jsou ty komedie všechny stejný. :) Tak ale Mila Kundis to trochu spestřila. Joo holky vod Slovanů jsou hold #1. Já bych jí teda bral i s tou škaredou podprdou ... Sorry za tak humusové přiznání :(

plakát

Ve jménu krve (2016) 

Mel Gibson - to jsou dvě slova, která když slyšíš, tak ti tuhne krev i v pinďourovi (pokud ho teda máš). Jenže!! Mel už taky není chlapák, co býval. Jeho drsné charisma odešlo s časem kdovíkam - možná ke kdovíkům. Takže se už jen spoléhá na standing scény face to face, při kterých je vám prostě jasný, že tu kulku schytá. K jeho smůle schytal rovnou tři a světe div se - chcípl na ně. Proč? Protože je kurva línej se pohnout a předvídat. On by zas potřeboval Glovera, kterej by mu kryl prdel. Ve jménu krve je slabej film. Ničím nenadchne. Hodně uvažuji o jedné hvězdičce, ale zas si říkám: Mám být na starouška tak krutej? No ... je to škoda

plakát

Pobřežní hlídka (2017) 

Alexandra a Kelly jsou micinky pár ekseláns. Už když jsem spouštěl film, tak jsem tušil, že to bude stejná sračka jako s HajzlHofem tenkrát v minulém tisíciletí. Tehdá to zachraňovala silikonPamela a její družky. Dneska je to obdobné - silikonLight verze Pamely a její družky. A to je správné - pobřežní hlídka prostě nikdy nebude nafilmována jako dramatický film nebo seroš, kde hlavní devízou budou dialogy nebo propracovaný scénář - bude to pouze a především o krásných ženách a velkých kozách. AmericanDream!