Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Horor

Recenze (339)

plakát

Mare z Easttownu (2021) (seriál) 

Kate Winslet je naprosto boží, stejně jako tahle minisérie.

plakát

Tenet (2020) 

Zase opět geniální, zase opět brain explosion.

plakát

Letuška - Dvojité vidění (2022) (epizoda) 

Většinou jsem ohledně druhých sérií minisérií celkem skeptická, ale tady mě to velmi mile překvapilo. Má to furt tu stejnou šťávu, kvůli které se mi první série tak líbila, takže doufám, že si ji udrží.. jo a mám velké podezření, kdo by mohl být villain, ale snad se mýlím.

plakát

Klaus (2019) 

I’m not crying, you are. Tak krásnou pohádku jsem fakt dlouho neviděla. Ten příběh je taaak úžasnej a i když jsem si prvních minuty nebyla jistá, jestli to bude animák pro mě, tak mi to vzalo dech a těším se na další Vánoce už jenom kvůli tomu, že si to zase pustím!

plakát

Duna (2021) 

Luxusní nářez. Nemám co jinýho říct.

plakát

Oasis Knebworth 1996 (2021) 

Dlouho se mi nestalo, že bych se dívala na dokument o koncertu a připadalo mi, jakobych tam vážně byla. Tady se to tvůrcům povedlo a já mám skoro až pokoncertní depku.

plakát

Euforie (2019) (seriál) 

Oficiálně miluju Zendayu.

plakát

Free Guy: Hra na hrdinu (2021) 

Nevím, jestli moje nadšení z free guye není způsobeno tím, že jsem byla v kině po asi roce, ale asi to ani nebudu řešit. Skvělá komedie se skvělým Ryanem Reynoldsem, efekty, vtipy a referencemi (Chris Evans where u at).

plakát

Vlastníci (2019) 

luxusní! Tereza Ramba je naprosto úžasná a zbytek týmu jakbysmet. Nečekala jsem, že bych se takhle pobavila u nějakého českého novodobého filmu.