Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (497)

plakát

Hellboy: Královna krve (2019) 

Chápu, že tohle asi není film pro každýho, ale to hodnocení tady je těžce nefér.. velká škoda, že se s největší pravděpodobností druhýho dílu jen tak nedočkáme. P.S.: Zahraju si tak trochu na Sibylu a tipnu si, že za pár let z toho bude kultovka jako prase..

plakát

Narcos (2015) (seriál) 

Po druhé sérii musím dát pátou hvězdu.. naprosto mistrovsky zvládnuté vyprávění příběhu tohoto ne až tak dobráckého Robina Hooda.

plakát

Chlapectví (2014) 

Teda.. to muselo dát příšernou práci.... přitom taková blbost, co?

plakát

Fargo (2014) (seriál) 

Stejně jako u filmového Farga, mám problém fandit klaďasům a spíš se přikláním na stranu naprosto skvěle napsaných a ještě líp zahraných záporáků. Martin Freeman i Billy Bob Thornton jsou asi jediný důvod, proč tohle dílo dát...

plakát

Studio 30 Rock (2006) (seriál) 

...tak jako jsem po skončení Six Feet Under chtěl jít z fleku dělat pohřebáka a po dokoukání Scrubs doktora, přemáhá mě teď nutkání na všechno se vykašlat a jít dělat scénáristu. Teda pouze za předpokladu, že mi vedení bude dělat Liz Lemon s Jackem Donaghy a moje skeče bude obstarávat Tracy Jordan. Seriál téměř bez chyby.. Je jenom škoda(a za to jdu s hvězdičkou dolů), že ke konci seriálu hodně dochází dech a jde to vidět třeba na tom, že postupně se vrací snad všechny vedlejší postavy a cameo role.. bez žádnýho vedlejšího smyslu.. prostě jenom proto, že poprvý měly docela úspěch.

plakát

Zásnuby na dobu neurčitou (2012) 

Pro mě moc příjemný překvapení. Sice trochu vadí přepálená stopáž a zmatený příběh, ve kterém jsem se docela ztrácel, ale těch pár naprosto geniálních hlášek a momentů to hravě vyrovnává.

plakát

Batman: Návrat Temného rytíře, část 1. (2012) 

Návrat Temného rytíře je bez řečí ten nejlepší komiks, co jsem kdy četl. A jelikož ho jeho filmové dvojče kopíruje prakticky okýnko po okýnku, nemůžu jinak než za pět. Těšim se na druhý díl.

plakát

Tintinova dobrodružství (2011) 

Hvězda dolů za to, že Tintin vypadal jako zpívající teplouš, ze kterýho vlhnou třináctiletý pipiny... A druhá za to, že se do filmu nedostal profesor Kalkulus... což je trestuhodný.

plakát

Ranař (2011) 

Forrest Gump na ledě pro mě prostě nefunguje. Možná to bylo tím, že mě neuvěřitelně sral Baruchel..

plakát

Umělec (2011) 

Příběhové velice pokulhává... ale je to němý film natočený v jednadvacátým století, tak se z toho poseru. Achjo..