Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Drama

Zajímavosti k filmům (25)

Kdo přežije - Caramoan

Kdo přežije - Caramoan (2013) (série)

Reunion díl této série byl velmi kontroverzní a je často napadán soutěžícími i fanoušky. Hlavně z toho důvodu, že na jevišti bylo přítomno pouze 10 z 18 účastníků, protože 6 ostatním bylo před začátkem představení oznámeno, že se s nimi nepočítá a byli posazeni do publika (zbylí dva se ze své účasti omluvili). Další soutěžící si stěžovali např. na to, že jim nebyl během show věnován žádný prostor, zatímco některých hráčům z minulých řad ano.

Kdo přežije - Austrálie

Kdo přežije - Austrálie (2001) (série)

Soutěžící Colby Donaldson si z potápění kousek Velkého barierového útesu odnesl suvenýry, což je přísně zakázáno jak místními zákony, tak se zákony ohledně světového dědictví UNESCO. Vše se nakonec urovnalo veřejnou omluvou producenta show Survivor.

Kdo přežije - Markézy

Kdo přežije - Markézy (2002) (série)

Moderátor Jeff Probst několik let po natáčení oznámil, že do této lokality se on ani Survivor už nikdy nevrátí, čistě z důvodu stále přitomnosti písečných much, hmyzu s velmi bolestivým kousnutím, navíc přenášejícím tímto způsobem parazity.

Kdo přežije - Afrika

Kdo přežije - Afrika (2001) (série)

V předposlední epizodě se producenti dopustili závažné chyby při vědomostní soutěži účastníků a hrubě ovlivnili výsledek. Soutěžící Tom Buchanan a Lex van den Berghe byli za tuto skutečnost po skončení soutěže finančně vykompenzováni.

Kdo přežije - Čína

Kdo přežije - Čína (2007) (série)

Tato řada má nejmenší věkový průměr soutěžících vůbec - 30,125 let.

Kdo přežije - Tocantins

Kdo přežije - Tocantins (2009) (série)

J. T. Thomas zde jako první trosečník v historii zahrál tzv. „perfektní hru“ - za celou dobu v soutěži neobdržel ani jeden hlas a naopak ve finále dostal od poroty ve svůj prospěch úplně všechny.

Kdo přežije - Hrdinové proti padouchům

Kdo přežije - Hrdinové proti padouchům (2010) (série)

Lokalita natáčení (Samoa) byla použita již v předešlé sérii Kdo přežije: Samoa (2009). Z tohoto důvodu bylo snazší vše připravit a natáčení této série tak začalo pouhých 20 dní po skončení předchozí řady. Ze stejného důvodu probíhal casting soutěžících na obě série současně.

Kdo přežije - Hrdinové proti padouchům

Kdo přežije - Hrdinové proti padouchům (2010) (série)

Lokalita natáčení (Samoa) byla krátce po skončení natáčení zasažena zemětřesením a vlnou tsunami. Zdravotní tým show Kdo přežije zde proto zůstal, aby pomohl místním.

Kdo přežije - Thajsko

Kdo přežije - Thajsko (2002) (série)

Producenti tentokrát sami nerozdělili kmeny před začátkem soutěže, ale nechali to na dvou nejstarších soutěžících, kteří si vybíráním sestavili svoje kmeny.

Kdo přežije - Afrika

Kdo přežije - Afrika (2001) (série)

Kvůli teroristickým útokům z 11. září 2001 bylo vysílání této řady posunuto přibližně o měsíc.

Kdo přežije - Austrálie

Kdo přežije - Austrálie (2001) (série)

V této sérii došlo k první zdravotní evakuaci soutěžícího, a to když Michael Skupin omdlel, spadl do ohně a utrpěl vážné popáleniny.

Kdo přežije - Thajsko

Kdo přežije - Thajsko (2002) (série)

V této řade dostali účastníci poprvé možnost v jednom momentu soutěže přestoupit do druhého kmene.

Kdo přežije - Fidži

Kdo přežije - Fidži (2007) (série)

Kvůli státnímu převratu v době natáčení byla zrušena tradiční soutěž Loved Ones zahrnující přítomnost nejbližších lidí soutěžících.

Kdo přežije - Cookovy ostrovy

Kdo přežije - Cookovy ostrovy (2006) (série)

Odhadem 17 z 20 účastníků této série se do soutěže nepřihlásilo, ale vybrali a kontaktaktovali je náboráři. Bylo to z důvodu dlouhodobě malého počtu zájemců o show z řad rasových menšin.

Kdo přežije - Perlové ostrovy

Kdo přežije - Perlové ostrovy (2003) (série)

Jedná se o jedinou sérii, kdy individuální soutěž o imunita nevyhrál nikdo ze soutěžících. Předposlední soutěže se totiž účastnila i porota, která ji následně i vyhrála.

Reklama