Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Dobrodružný

Recenze (300)

plakát

Zlato (2016) 

Začínají bejt tyhle filmy na jedno brdo, otravný. Zbohatnete, chlastáte, utrácíte, pomalu o vše přicházíte, vše se točí v kancelářích a okolo Wall Street, nic nového. Bohužel. Světlá stránka je Edgar Ramirez a scénky v džungli. Jinak Matthew docela oplznej nechuťák s pupkem.

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Těžkej průměr a nic čím, by měl tenhle film zaujal. Pro fanoušky Star Wars jsou to vždy +1-2 hvězdy bez ohledu na kvalitu filmu a ještě před jeho projekcí, což chápu, pro mě jako běžnýho porozovatele ale velmi průměrné až slabé.

plakát

Bitva o Moskvu (2016) 

Od 40. minuty v podstatě nonstop přestřelka až do konce. Příběh nebo bližší emoční představení postav nečekejte, co mě ale přimělo dát 4 hvězdičku je celkové drsné a syrové pojetí bojiště. Nakonec to celek "odsejpá" a jako celek to je slušná podívaná.

plakát

Baahubali: The Beginning (2015) 

Těžkej podprůměr s pár světlými momenty - bitva (začátek bitvy, pak se to znovu přehoupne na něco jako komedii kde máte jen vytřeštěné oči z toho jak tam ty lidi lítaj jak kuželky), ale ty protivníci jsou dobrý hnusáci, za to by se nemusel stydět ani Šílený Max. Čekal jsem víc teda...

plakát

Mine (2016) 

Škoda těch psycho stavů, halušek a flashbacků - jinak to mohl být slušný film, tohle ale dojem razantně pokazilo. Asi to chtěli natáhnout, kdyby to natočily na 80 minut, udělali by lépe.

plakát

Operace Mekong (2016) 

Tady se Čína s Hong Kongem docela vytáhly. Některé záběry jsou fantastické, hodně se používá k natáčení dron a to parádních lokacích. Kazí to malinko lacinější počítačové efekty v druhé polovině. Jinak bych dal plnej počet.

plakát

Taboo - Episode 3 (2017) (epizoda) 

Souhlasím, začíná to bejt trochu ukecaný, dlouhý pasáže. Ale příběhově to furt táhne skvěle.

plakát

Assassin’s Creed (2016) 

Zklamání na plný čáře, ucházející akční scény, ale vše ostatní je hrůůůza.

plakát

Srážka (2016) 

Jako velmi dobrou a realistickou akcí nabitý, ale tak to irituje. Střílej po něm 25 minut v autě, kulky lítaj všude okolo a ne a ne ho trefit - pistolí, brokovnicí, kulometem, asi špatnej matroš v hlavni. Přijete 5-10 policejních aut se SWAT týmem, oni si po pár minutách vyběhnou zadním vchodem jako by nic. Prostě tohle ten film hrozně zabíjí. Člověk nad tím asi nesmí přemýšlet.

plakát

Mise nový domov (2016) (pořad) 

Po druhém dílu jdu s hodnocením ještě níž. Opravdu tomu někdo věří, že tam 70% věcí není nahraných? Kdyby to nebylo aspoň tak okaté. "Jéé Terezko co vy tu děláte, přijďte k nám na oběd.", "Jéé Tomáši nemohl by jste vyhodit do kontejneru dvě křesla, které jsou strašně těžké, ale náhodou je mám připravené už na chodbě." fuj na blití mi z toho je.... A smutnější je, že lidi tomu věří :-/ Jednu hvězdičku snad jen za tu pomoc lidem, ta omáčka okolo je příšerná. To jsem zvědavej co za paskvil vznikne z Robinsona, na kterej se NOVA chystá.