Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Horor

Recenze (1 904)

plakát

Reacher - Season 1 (2022) (série) 

Začátek mě navnadil, pak to upadlo do rutinného vyšetřování s sem tam trochou akce a konec opět akční, bečkový. Sympaticky nesympatický Reacher s přiblblými hláškami si věčně hraje na supermana, každého hned zmydlí už svým pohledem. Nejvíce mě zaujalo, když taková hora svalů si vzal ve sprše Roscoe, že sklo vydrželo, u nás by všechny sprchové kouty zboural. Nenudí, nenadchne. Uvidíme, co přinese druhá řada. Kniha také průměr.

plakát

Vikingové: Valhalla - Série 2 (2023) (série) 

Vikingové : Valhalla je mnohel lepší než původní Vikingové. Asi je to tím, že upustili od zdlouhavých nudných rozmluv s bohy a zaměřili se na přímočarý děj. Líbí se mě dobové kostýmy, nádherné přírodní sceneríe a dobrý výběr postav. Nechápu, proč tu většina haní první sérii, která byla stejně tak dobrá jako druhá.

plakát

Vikingové: Valhalla (2022) (seriál) 

Mě se to snad líbilo ještě víc než Vikingové, které byly plné mystických výjevů, které mě lezly na nervy. Zde byl poue přimočarý příběh, nádherné kostýmy, skvělí herci, výborná kamera a kvůli černošce přece nedám odpad jak mnozí.

plakát

Metallica: M72 World Tour Live from Texas - Night 2 (2023) (koncert) 

Druhý koncert a setlist opět 100%, jak jinak? Znovu 20 minutový úvod k navození atmosféry v natřískané hale a pak super nářez. Mimino na Metallice i když má chrániče uší, není to týrání? Metallice se opět povedly dva super koncerty s mnoha kamerami a detailními záběry. Nutnost vidět!!!!!

plakát

Metallica: M72 World Tour Live from Texas - Night 1 (2023) (koncert) 

Viděno v kině za přehnaně předražený lístek 650 kč za jeden koncert. Čekal jsem ohromující zvuk, ale nějak mě nesedl, basy žádné. Z kina zklamání. Ovšem koncert 100% zážitek s hafo kamer a detailních záběrů, 20 minutový začátek k navození atmosféry v sále a záběry do davu, výborný setlist. Ale když si to teď pouštím doma přes svoji aparaturu na domácím kině, tak rozhodně lepší zvuk než v kinosále bez basů.

plakát

Pobřeží moskytů - Série 2 (2022) (série) 

Po skvělé první řadě jsem očekával seriál ve stejném duchu, ale útěk do komunity, kde se téměř nic neděje, a řeší se spíše rodinné problémy mě dost zklamal a celá druhá řada dost nudila. Hodně natahované, zbytečně zdlouhavé a plno rodinných keců. Dina má v jednom díle černé vlasy a hned v druhém je blond bez vysvětlení, že by si je kdy obarvila, přitom jiných zbytečných záběrů třeba jak dlouho se vaří káva je tam hafo, proto mě zaraží, že tam nebyl pětiminutový záběr jak si obarvuje vlasy, v těch zdlouhavých zbytečných nudných záběrech to bylo velmi důležité. Asi tak.

plakát

Pobřeží moskytů (2021) (seriál) 

Film s Harissonem Fordem jsem neviděl (napravím) , tudíž mě první řada velmi zaujala, mám rád filmy , kde někdo před něčím utíká nebezpečnou krajinou, někdo po nich jde, dost působivé.

plakát

Slasher - Kat (2016) (série) 

Přesně to vystihl mamlas. Klasická ukecaná telenovela s sem tam nějakou vraždou. Napětí vůbec žádné. Dál seriál nebudu sledovat, byť jsou ostaní řady o něčem jiném, ušetřím spoustu času a nudy.

plakát

Three-Body (2023) (seriál) odpad!

Zmatečně a velmi nezáživně natočené plné keců o neexistující fyzice, nevydržel jsem ani dva díly. Knihu jsem se snažil taky dočíst a neustále se nutil do čtení, až jsem to pro nečitelnost v polovině vzdal.