Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (145)

plakát

Cukr, med a feferonka (1980) 

Bláznivá ale dobře propracovaná (včetně hudby) solidní a zábavná komedie se skvělými herci a jejich výkony.

plakát

Vyhrál jsem v loterii (1989) 

Nova tento film ponižuje (jak je zvyklá) tím, že filmem zaplácává noční a raní vysílání. Ať si to zaplácává svými vlastními pořady nebo přihlouplými kriminálkami. Navíc věřím že by ho lidé viděli radši, než stokrát omývané americké komedie apod.

plakát

Uvnitř (2006) (seriál) 

Zajímavé, stručné... zajímavé

plakát

Země bez zákona (2012) 

Film se zdál ze začátku nudný, splívající a nezajímavý, ale zhruba před polovinou se začal příjemně rozvíjet a nabývat napětí přinášejícími scénami. Na konec si mě film upoutal a já se vžil do hlavního hrdiny ( nebo hrdinů ), s přirůstající touhou po pomstě, převratu a převzetí spravedlnosti do svých rukou. Na mě působivý hlavně konec.

plakát

Bible (1966) 

Zatím ****, možná až to uvidím vickrát tak změnim na *****. Uvidíme. Zatím nemám takový rozhled a neviděl jsem takových filmů moc, abych mohl porovnat s jinými.

plakát

Vlna zločinu (1985) 

Film který každý nepochopí. Film o kterém můžete říct v jedné větě že je to ptákovina a zároveň že jste se bavili.. Dneska se to už někomu může zdát nevtipné či trapné, ale ten ať se raději podívá na něco novějšího..

plakát

Suburræterna (2023) (seriál) 

Sice **** ale už je to takový nějaký nedotažený a nemá to ten drive. Takže o třídu níž než jednička.. Vypadá to na další řadu. Uvidíme.

plakát

Bullet Train (2022) 

Takový trochu Tarantinovský nářez. Nelíbilo se mi ale moc obsazení, tedy hlavně většina pánského. Ani dabing mi místy nebyl po chuti, ale za to nemůže film. Navíc těch “zmrdů” tam na mě bylo až moc a mě se to slovo nelíbí, ani jako nadávka. No zkrátka mohli to trochu prostřídat aspoň…

plakát

Nevyzpytatelné cesty Boží (2022) 

Mám v tom trochu hokej a asi si to budu muset zopakovat nebo mi to bude muset někdo dovysvětlit ale musim uznat že ty 2 a půl hodiny mi utekly dobře a herci byli taky skvělý a dobře se na to koukalo. Možná i přesto nebo proto, že jsem si to pouštěl po částech jako seriál :)