Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (693)

plakát

Gran Torino (2008) 

Čekal jsem od toho něco úplně jinýho a nakonec jsem byl víc než mile překvapenej. Nabitej příběh, kterej se furt posouval dál, bez zbytečných vyplňujících příběhů vedlejších postav nebo tak, parádní postava Clinta, jeho flinta, asijská komunita, sexy bourák, interesantní představení... ez decision - 5 stars.

plakát

Firefly (2002) (seriál) 

Taková škoda, že nejsou další díly. Firefly mě dostal hned po pilotu a každym dílem mě překvapoval. Prostě co epizoda, to jeden skvělej ucelenej zážitek.

plakát

V kůži Johna Malkoviche (1999) 

Miluju absurdní filmy s dobrym nápadem a tenhle se fakt poved. Vlastně byl plnej dobrejch nápadů. A přestože absurdní, tak perfektně dával smysl. Nemám co vytknout.

plakát

Sólokapr (2006) 

Nejvíc mě nadchly asi Woodyho hlášky, těma je to přímo nabitý. Takový výtlemy jsem chytal naposled asi u ňákýho dílu HIMYM a tady byly navíc inteligentně podaný a vynikly i bez přidanýho smíchu. Příběh byl taky zajímavej, ne nijak kulervoucí, ale za to originální a tomu jak hráli hlavní herci se nedá vytknout snad nic. Celkově pohodovej film a, ač jsem jich neviděl moc, pro mě zatim (spolu se Spáčem) nejlepší od Woodyho Allena.

plakát

Jak se to dělá (1999) (seriál) 

Luxusní pořad. Snad nejlepší co teď běhá na Discovery. Kdo by nechtěl vědět, jak se vyrábí oštěp, dámská vložka, čokoládový Marshmallow, jádro palmy nebo pinball?

plakát

Až na krev (2007) 

Několikrát jsem se přistihl, že přestávám dýchat a soustředím se pouze na film. Byl jsem odrovnán, unesen a zasažen. Pár chybiček jsem našel, ale vypisovat je nebudu, protože si je nechci pamatovat. Chci si pamatovat skvělý film, kterým There Will Be Blood je.

plakát

Zodiac (2007) 

Přes velmi dlouhou stopáž (některé části se určitě ještě daly vypustit) to byl strhující a skvělý film. Přestože krimi všeobecně moc nemusim, ty dobrý si dycky užiju. A to je přesně tenhle případ.

plakát

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 

Podivuhodný případ jsem si prostě užil a vůbec jsem nepřemejšlel kolik tomu dát. A ani teď nevim. Ale u filmů, u kterých zapomínám na svět a soustředím se jen na děj, se vlastně hodnocení nabízí samo.

plakát

Po přečtení spalte (2008) 

Mě se to fakt líbilo, trochu krátký, ale nabitý a chvílema velmi velmi vtipný.