Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní

Oblíbené seriály (10)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Může být vůbec RD někdy překonán? Pochybuju. Nejlepší, nejvtipnější, nejoriginálnější a navíc Rimmer.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Hodnotil bych jako na youtube. Jednoznačně AWESOME. 5* P.S. A ta Penny? Těžko vybírat hezčí američanku.

Californication

Californication (2007)

Žádné jiné než 5* hodnocení nepřipádá v úvahu. Californication mě dostal. Z počátku jenom jako parádní oddychovka, kde příběh a nějakou hloubku aby člověk pohledal, ale zajímavejch situací a událostí byl dostatek. Jenže pak v druhý půlce série se to mírně zvrhlo.. teda zvrtlo (zvrhlý to je DOST už od začátku) a najel příběh, vše se zamotávalo a konec první série byl naprosto ááá skvělej. A pak ten incident s novou knihou (snad jsem nic neprozradil:).. No já tak fandil tomu Davidu Duchovnymu a vono... No prostě to bylo krutý. Sice typickej idylickej americkej konec, ale což. Už se těsím na druhou sérii. P.S.Druhá série nezaostává za první a vytváří stále nový a ujetý situace.

Scrubs: Doktůrci

Scrubs: Doktůrci (2001)

Scrubs je prostě přesně ten seriál, kterej si chcete pustit. Kdykoliv. Vtipnej, nenáročnej, ale rozhodně ne stupidní. 95% edit 9.1.2013: trochu se děsim podívat se na díly s českym dabingem, který teď začal vysílat Cool, abych si to nadšení pro tenhle seriál nezkazil.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Po zhlédnutí tří sérií tohoto dokonalého seriálu, musím říct, že u mě nemá přemožitele. Všechny postavy jsou skvělé, bezchybně zahrané a na každý díl jsem se těšil jako malej kluk.. Ale pozor! U HIMYM nastává takzvaný sindrom " 'eště jeden a 'du spát", kdy si před spaním pustíte jeden díl a za chvíli zjistíte, že jsou tři v noci, chce se vám spát, ale stále se chcete koukat na ten boží seriál a chlámat se smíchy. Tak dobrý seriál How I Met Your Mother je. Jo a hlavně: za celých 64 dílů, co jsem k tomuto datu viděl, nebyl JEDINÝ slabý díl! Co díl, to jistota kvality. HIMYM is Legen... wait for it... edit: 16.2.2012 ani se nedivím, že se HIMYM propadlo v žebříčku ČSFD z absolutního vrcholu na 41. příčku. Kvalita opravdu hodně klesá. Navíc když to COOL předhodí v češtině široké veřejnosti, tak musí zaručeně přijít spousta slabších hodnocení od občasných diváků, kteří viděli jen pár dílů a k seriálu nemají žádný vztah. Za svým původním hodnocením si stojím, ale už to tak nežeru a mnoho jiných seriálů tuto mou bývalou modlu předehnalo.

Black Books

Black Books (2000)

Dokonalost sama. Jak já zbožňuju všechny hlavní charaktery. Po zralé úvaze nemůžu napsat o Black Books nic špatnýho, je to umělecký skvost nejvyšší hodnoty a nic na tom nemění fakt, že tento koment píšu ve tři čtvrtě na tři ráno a po zhlédnutí snad nejlepšího dílu (S02E05 - Hello Sun). Genialita tvůrce nezná mezí. Herci byli vybráni s největší precizností a pozorností, sami se podílejí na zdokonalování předepsaných rolí, a pročež přidávají do díla i kus sebe sama, čímž celkový dojem umocňují. Prostě to je parádní podívaná pro jakéhokoli diváka, který dokáže ocenit skvělý vtip.

Griffinovi

Griffinovi (1999)

Vždy se u něj bavím. Family guy mě dostal hned napoprvé a nepustil. 95%

Komparz

Komparz (2005)

Po Rickyho předchozím počinu (The Office/ Kancl) jsem čekal hodně, ale nebyl jsem zklamán. Extras je neokoukaný a naprosto svěží vánek do žánru komedie. Ricky Gervais je geniální umělec a u mě má místo v top desítce herců/ režisérů naprosto zaručený. Ale teda k věci. Nápad se známym hercem v každym díle je supr. Nejvíc mě asi dostala Kate Winslet a Daniel Radcliffe. Oba díly naprosto špičkový. Čímž se nepřímo dostávám i k hlavním hercům, který jsou v každym díle. Ashley hraje takovou slečnu, kterejch jsou kýbly, ale stejně dokáže být jedinečná a Ricky to vlastně celý táhne a samozřejmě to na něm stojí (což možná znamená to samý, ale to je jedno, když je to obé pravda:). Vedlejší postavy jako Rickyho agent a pár dalších, jež se objeví ve více dílech, moc vtipem neoplívají. Ale to nikomu nevadí, páč tam fakt moc nejsou... Celkový humor stojící na trapných situacích je bezvadně vypointovanej a jen výjimečně přestřelí. Jinak většinou předvádějí prvotřídní a hlavně originální legraci. 94% P.S. trefný komentář: B!shop

Kancl

Kancl (2001)

Po prvních dílech jsem moc nechápal, co je na tom vtipného, ale časem jsem zjistil, jak dokonalý seriál je. Těšil jsem se na každý nový díl a Ricky Gervais se dostal do mé osobní top 20 herců. Naprostej souhlas s Don Corleone.