Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Romantický

Recenze (124)

plakát

Ripley (2024) (seriál) 

Vizuálně super, nádherní Itálie té doby (chudáci obyvatelé Atrani, budou zavaleni turisty). Tom ve mě vzbuzoval zasloužený odpor. Hvězdu ubírám za občas pomalé tempo a za to, že Marge měla vlasy jak ze současnosti, hrozně mě to rušilo.

plakát

Supersex (2024) (seriál) 

Čekala jsem něco úplně jiného, místo toho jsem potkala melancholický, přemýšlivý, italský seriál. Sexu tam je dost, ale porno mi přišlo nějak upozaděný.

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) 

Nebylo to zas tak blbý, jak teď u těchto typů komedií zvykem. Na začátku jsem se lekla vykradení IT crowds, naštěstí byli ve scénáři tak uvědomělí a oddělení nazvali call centrum. Samotný teambuilding byl chvílema neuvěřitelně trapný, až to bolelo, ale něco se i povedlo. Jen se ty vtipy až příliš často opakovali.  Věčně ožralé Brno už bylo fakt trapný. Za nejlepší část považuji, když se na konci začali hádat o platech a Slováci o svých regionech.

plakát

Zkouška umění (2022) 

Je vám 19, jste na přijímačkách, svítí na vás kamera a někdo do vás valí konfrontační otázky, uf, výsledek asi nemohl být jiný, vypadáte prostě jak nevyzrálé děcko bez názoru. Další otázka je, jak moc to tvůrci sestříhali, aby také ukázali, že čerství maturanti nemají ani základní přehled, fakt mi jich bylo líto. A ty záběry na cukající koutky vyučujících si také mohli odpustit. Na AVU jsem byla na klauzurách, nepochopila jsem nic z toho, co jsem viděla a proto mě ten umělecký svět fascinuje. Bohužel dokument ukazuje, že je to banda podivínů z jiného vesmíru, a to je škoda. Nicméně i přes to je dokument velice vtahující a dívala bych se klidně dalších pár hodin.

plakát

Griselda (2024) (seriál) 

Oproti ostatním mě ty dva poslední díly bavily víc než začátek. První čtyři díly se to motalo furt dokolečka. Sofía tak zvláštně přehrávala a nechápu, proč místo ní nevybrali někoho ošklivějšího a přirozenějšího. Zbytek hereckých výkonů taky žádná sláva. Vizuální stránka super, klidně bych se nějakého večírku zúčastnila.

plakát

Peče celá země (2020) (pořad) 

Musím ocenit interiér a exteriér, kde je pořad natáčený, atmosféru dělá příjemnou a hrozně bych tam chtěl být s nimi. Baví mě, že soutěžící si hodně pomáhají a jsou fakt šikovní. Porotci tomu dokonale rozumí a nebýt hereckých etýd na začátku, tak by byli i moderátoři fajn. V druhé sérii jsem ocenila občasné střihy na různé grimasy, poznámky a pohyby soutěžících.

plakát

Panství Downton: Nová éra (2022) 

Celkem nuda, slavná herečka strašně přehrává, zápletka s vilou byla zbytečná, jak kdyby tam nepatřila a zase mi to připomnělo, jak mě vytáčelo, že služebnictvo jsou vlastně kámoši, co se i s největší arogantní pipinou zkámoší a vše vyřeší. Aspoň si herečky mohly nějaké ty pěkné šaty obléknout.

plakát

Lekce truchlení (2023) 

Škoda, že herci museli projít castingem na nejvíc neympatické herce. Jinak by to byla fajn oddechovka.

plakát

Podruhé mě neoklameš (2024) (seriál) 

Zdlouhavý, překombinovaný, plný nelogičností. S hlavní hrdinkou mrkací panenkou, která by se hodila do vánoční love story, ne do drsné vojandy, která si vede paralelní vyšetřování toho, co celou dobu ví. Nebo co celou dobu vyšetřovala?

plakát

Tore (2023) (seriál) 

Pozor, nic pro homofoby